در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم در مورد خواص ضد سرطانی سیب+جزئیات کامل و عکس صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و با دادن نظرات ما در بهبود کیفیت سایت یاری نمایید.سلامت نیوز:سیب مجموعه ای از خواص متعدد و ریز مغذی های مفید را در خود دارد و یکی از بهترین میوه ها به حساب می آید. از این میوه در ترکیب بسیاری از غذاها و دسرهای مختلف نیز استفاده می شود. به گزارش سلامت نیوز به نقل از آرمان ،اما محققان طی سالیان اخیر به این نتیجه رسیده اند که خوردن حداقل یک سیب در روز می تواند سلامت بدن را بهبود بخشد. اما متاسفانه بسیاری از ما چندان تمایلی به این میوه و فواید سرشار آن نداریم. شاید اگر تاثیرات بی نظیر آن را بشناسیم، توجه بیشتری به مصرف آن نیز داشته باشیم. کاهش احتمال سکته های مغزی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ریز مغذی های سیب در کاهش بروز خونریزی های مغزی موثر است. تحقیقی که توسط دانشمندان هلندی صورت گرفت نشان می دهد افرادی که در کنار مصرف دیگر میوه ها و سبزیجات مقدار زیادی سیب مصرف می کنند کمتر دچار ناراحتی های عروق مغزی می شوند. مراقبت از سلامت دندان ها از قدیم سیب به عنوان مسواک طبیعی معروف بود زیرا می تواند دندان ها را تمیز کند و باکتری های عامل پوسیدگی های دندان را کاهش دهد. مطمئنا بهداشت کامل دهان و دندان را تضمین نمی کند اما در مواردی که دسترسی به مسواک و نخ دندان نیست مفید خواهد بود. تنظیم عملکرد روده ها هر عدد سیب تا ۵ گرم فیبر دارد که برای تنظیم عملکرد روده ها و پیشگیری از ابتلا به بیماری هایی نظیر هموروئید لازم است. سیب مانند یک ضد اسهال طبیعی و ملین ملایم عمل می کند. این میوه برای بهبود کولیت و همچنین جلوگیری از یبوست بسیار مفید است. تحریک سلامت مغز آنتی اکسیدان قوی به نام کرستین در پوست سیب وجود دارد که برای محافظت از سلول های مغزی در برابر اکسایش رادیکال های آزاد از ویتامین C موثرتر است. مصرف روزانه یک عدد سیب به حفظ حافظه مطلوب و پیشگیری از آسیب های عصبی کمک می کند. پاکسازی عروق نوعی فیبر به نام پکتین در سیب قادر است سطح کلسترول بد خون را که در طولانی مدت باعث بسته شدن عروق می شود را کاهش دهد. به علاوه، آنتی اکسیدان های آن نیز مانع از چسبیدن چربی ها به دیواره رگ ها شده و به این ترتیب از سیستم قلبی وعروقی محافظت می کند. کمک به کاهش وزن گرچه تحقیقات علمی ثابت نمی کنند که سیب یک میوه چربی سوز طبیعی است اما در رژیم های لاغری جایگاه خاصی دارد زیرا هضم غذا را بهبود می بخشد، بسیار کم کالری است و مقدار فیبر بالای موجود در آن احساس سیری به همراه دارد که مانع از پرخوری می شود. تاثیر ضد سرطانی سیب حاوی آنتی اکسیدان هایی است که مولکول های رادیکال های آزاد را که باعث پیشرفت سلول های سرطانی می شوند را از بین می برد. بهبود کیفیت خواب فسفر زیاد سیب تا حدی تاثیر آرامبخشی دارد. خوردن یک عدد سیب قبل از خواب مفید است زیرا از اختلالات خواب مانند بی خوابی پیشگیری می کند. کاهش خطر ابتلا به دیابت افرادی که روزانه سیب می خورند کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند. پکتین به تنظیم سطح قند خون کمک می کند زیرا باعث حل شدن قندها و مواد سنگین مانند جیوه و سرب می شود.