خواص فندق خام و تازه و سوخته ، خواص فندق در بارداری و طب سنتی ، خواص فندق برای مو و دیابت و کودکان ، خواص فندق برای قناری و کم خونی چیست همگی در سایت پارسی زی . با ما همراه باشید.
وقتی نام اجیل می آید همه ما یاد پسته و بادام و گردو و فندق می افتیم. فندق میوه درخت فندق یا کاری لوس است.درخت فندق در تمام دنیا وجود دارد از امریکا و اسپانیا گرفته تا ایران و ترکیه .
این دانه خواص بسیار زیادی دارد و سرشار از مواد معدنی و مغذی است.پروتئین هم در این دانه خیلی زیاد است که کمک به عضلات و تقویت مو می کند.این دانه کالری بالایی دارد و از گرسنگی شما جلوگیری می کند.
طبع این دانه گرم و خشک است . وجود انواع شکلات و کرم فندقی نشان دهنده علاقه مردم به طعم و مزه این دانه دارد. در قدیم الایام از این مغز برای طعم دار کردن قهوه استفاده می کردند.
روغن فندق در قدیم در زمینه پخت و پز کاربرد داشته است.اگر دنبال یک آنتتی اکسیدان قوی هستید ما به شما فندق را معرفی می کنیم.این دانه غذای محبوب گیاهخواران است و کسانی که می خواهند وزنشان را کم کنند.
این دانه بیشتر در مناطق کوهستانی ایران تولید می کنند. برگ های درخت فندق به صورت پهن و سوزنی شکل هستند.از ویژگی های منحصر به فرد این مغز این است که حدود ۶۰ درصد آن روغن است.
فندق همانطور که گفتیم سرشار از مواد معدنی همچون آهن و کلسیم و پتاسیم و منیزیم و ویتامین C و ویتامین B۶ و فیبر و پتاسیم است که همگی موادی ضروری برای مادر و جنین در دوران بارداری هستند.
خوردن در حد تعادل فندق در دوران بارداری از بهترین رژیم غذایی برای مادران است.وجود آهن در فندق باعث می شود که مادر به کم خونی دچار نشود و حتی اگر از قبل کم خونی دارد تا حدودی درمان شود.
دوره بارداری دوره حساسی است که اهمیت زیادی دارد.بیماری در این دوره به دلیل محدودیت در خوردن داروها سخت تر درمان می شود و مشکلات نظیر استرس و اضطراب را برای مادر هم خواهد داشت.با خوردن فندق سیستم ایمنی بدن قوی می شود و کمتر به بیماری مبتلا می شود.
خوردن فندق در بارداری باعث رشد بیشتر جنین می شود و رشد عضلانی جنین را تحت تاثیر قرار می دهد.نطفه راتقویت می کند و به دلیل داشتن ویتایمن E و پروتئین رشد بافت عضلانی جنین سریع تر شکل می گیرد.
وجود آهن در فندق برای رشد و ادامه زندگی جنین ضروری است و با توجه به آنچه گفته شد توصیه می شود در این دوره حساس حتما برای فندق در رژیم غذایی خود جایی را باز کنید البته در حد اعتدال و به شرط اینکه حساسیت نداشته باشید به آن.
بهترین میزان برای مصرف روزانه آجیل برای هر فردی مساوی با مشت آن شخص است یعنی برای کودک هم می شود برابر با مشت کودک . خوردن فندق باعث افزایش انرژی کودکان می شود و دندان و استخوان آن ها را مستحکم می کند.
از ابتلا به کم خونی جلوگیری کرده و برای درمان یبوست کودک خیلی خوب است.البته نباید بیش از حد کودکان از این مغز بخورند که احتمال چاقی را در انها افزایش می دهد.
منبع : خواص فندق در صنعت چیست