طرز تهیه کوکی شکلاتی با بستنی
در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم در مورد آموزش و طرز تهیه کوکی شکلاتی با بستنی خوشمزه مناسب مهمانی صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و با دادن نظرات ما در بهبود کیفیت سایت یاری نمایید.
مواد لازم برای کوکی شکلاتی با بستنی
- انواع بستنی به مقدار لازم
- آرد ۲ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- شکلات چیپسی ۱/۴ و ۱ پیمانه
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- کره ۳/۴ پیمانه
- شکر قهوهای ۳/۴ پیمانه
- شکر سفید ۱/۲ پیمانه
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
- شکلات چیپسی، ترافل رنگی و شکلات مایع برای تزیین
طرز تهیه ساندویچ کوکی شکلاتی با بستنی
ابتدا آرد، بکینگ پودر و نمک را در ظرفی ریخته و با هم ترکیب کنید بعد چند بار الک کنید. سپس در ظرف دیگر شکر سفید و شکر قهوه ای و کره را با همزن برقی هم بزنید تا به صورت کِرِم در بیاید. بعد تخم مرغ و وانیل را هم به کرم بدست آمده اضافه کنید و دوباره با همزن برقی، هم بزنید و در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر را هم به کرم اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید و در آخر هم شکلات چیپسی را به مایه بدست آمده اضافه کنید.
روی سینی فر، کاغذ روغنی قرار دهید و اگر کاغذ روغنی در دسترس نبود یه تکه زرورق تمیز روی سینی قرار دهید و چرب کنید. مواد ترکیب شده را به ۱۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با دست گرد کنید و در سینی فر بگذارید ، دوباره با کف دست رو شیرینی ها را فشار دهید تا به شکل کوکی دربیایند. از ۱۵ دقیقه قبل تر فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود. سینی را در فر به مدت ۱۰الی ۱۲ دقیقه قرار دهید و صبر کنید تا کناره شیرینی ها کمی طلایی رنگ شود.
بعد از طلایی شدن کناره شیرینی ها، سینی فر را از فر دربیاورید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کوکی ها خنک شوند. بعد از خنک شدن همه کوکی ها را از داخل سینی خارج کنید و روی نصف کوکی ها به اندازه ۱ تا ۲ اسکوپ از بستنی با طعم دلخواه خود را بگذارید. سپس نصف دیگر را روی کوکی هایی که رویشان بستنی گذاشتید قرار دهید. در آخر کناره کوکی ها را با ترافل، شکلات چیپسی و شکلات مایع تزیین کنید.
“کوکی شکلاتی با بستنی” آماده سرو کردن است.
خواص بیکینگ پودر
کسانی که به آشپزی و پختن انواع دسر و کیک و شیرینی علاقه دارند حتما باید بیکینگ پودر را به خوبی بشناسند و با انواع کاربرد های آن آشنا باشند. مهم ترین وظیفه بیکینگ پودر در پخت انواع نان و شیرینی ایجاد پف و حجم می باشد که دلیل آن مربوط به مواد تشکیل دهنده این ماده بر می گردد. بکینگ پودر از یک مخلوط اسیدی – بازی تشکیل شده است و زمانی که با مایعات ترکیب می شود از خود گازی متصاعد می کند که موجب پف کردن و حجم دار شدن کیک و نان می شود.
مزیت بکینگ پودر نسبت به جوش شیرین
مزیت بیکینگ پودر نسبت به جوش شیرین این است که بیکینگ پودر مزه تلخی کمتری نسبت به جوش شیرین دارد و همچنین زمان هایی که به مدت زمان بیشتری برای پخت نیاز دارید باید از بکینگ پودر به جای جوش شیرین بهره ببرید.
فرق جوش شیرین و بکینگ پودر چگونه مشخص می شود؟
برای تمایز جوش شیرین از بکینگ پودر ۲ راه به شما پیشنهاد می شود.
۱- اول آن که مقداری سرکه روی جوش شیرین و بکینگ پودر بریزید، روی هر کدام که حباب هایی تشکیل شد آن جوش شیرین است.
۲- انجام روش دوم نسبت به روش اول آسان تر می باشد با اضافه کردن آب روی هر کدام واکنش هر دو ماده را ببینید. جوش شیرین هیچ واکنشی نسبت به آب ندارد اما بکینگ پودر هنگام ترکیب شدن با آب حالت کف مانند به خود می گیرد .
اندازه دقیق مصرف بیکینگ پودر
مهم ترین نکته در مصرف بیکینگ پودر استفاده درست از میزان و اندازه آن می باشد. استفاده کم از بیکینگ پودر باعث سفت شدن کیک و نان و استفاده بیش از اندازه بیکینگ پودر باعث تلخی کیک می شود. توصیه شده به ازای هر ۱۲۵ گرم آرد ۵ گرم بکینگ پودر استفاده شود.
مهمترین خاصیت بیکینگ پودر
بیکینگ پودر علاوه بر کاربرد غذایی خاصیت های مفیدی هم برای سلامتی بدن دارد. یکی از مهمترین خاصیت های این ماده برای بهبود ظاهری پوست صورت و از بین بردن آکنه ها و باکتری های موجود بر روی پوست می باشد. برای این کار لازم است بیکینگ پودر را با مقداری آب مخلوط کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد ، سپس خمیر بدست آمده را به مدت ۵ دقیقه روی پوست خود قرار دهید. بعد از ۵ دقیقه صورت خود را با آب سرد بشویید.
نکته جالب: در ایران بیشتر افراد به اشتباه این پودر را با نام بکینگ پودر میشناسند. در حالی که بیکینگ پودر، دقیقا یک عبارت لاتین است. بیکینگ در آن به معنای پخت و پز (در مورد نان و کیک و شیرینی) است. بنابراین به جای لفظ غلط بکینگ پودر، باید از “بیکینگ پودر” استفاده کنیم