خواص و ضرر خوردن کاکائو برای زن باردار و حامله
کاکائو برای زن باردار,کاکائو برای زنان باردار,شیر کاکائو برای زن باردار,خوردن کاکائو برای زنان باردار,خواص کاکائو برای زنان باردار,شیرکاکائو برای زنان باردار,مصرف کاکائو برای زن باردار,آیا کاکائو برای زن باردار مضر است؟,ضرر کاکائو برای زن باردار,مضرات کاکائو برای زن باردار,کاکائو برای زن باردار ضرر دارد,مصرف کاکائو برای زنان باردار,کاکائو زنان باردار,شیر قهوه برای زن باردار,شیر قهوه برای زنان باردار,خوردن شیر کاکائو برای زن باردار,خواص شیر کاکائو برای زن باردار,شیرکاکائو برای زن باردار مضر است,خوردن کاکائو برای زن باردار,خوردن شیر کاکائو برای زنان باردار,آیا خوردن کاکائو برای زن باردار مضر است,خواص شکلات برای زنان باردار,خواص شکلات تلخ برای زن باردار,خواص کاکائو برای زن باردار,خواص شکلات برای زن باردار,خواص کاکائو تلخ برای زنان باردار,خواص شکلات تلخ برای زنان باردار,شیرکاکائو برای زن باردار,فواید شیرکاکائو برای زنان باردار,خوردن شیرکاکائو برای زن باردار,خواص شیرکاکائو برای زن باردار,شیرکاکائو زن باردار,آیا خوردن شیرکاکائو برای زنان باردار ضرر دارد,مصرف شکلات برای زنان باردار,مصرف شکلات برای زن باردار,ایا شکلات برای زن باردار مضر است,مضرات کاکائو برای زنان باردار
در این مطلب از سایت جسارت به خواص و ضرر خوردن کاکائو برای زن باردار و حامله می پردازیم . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
فلاوانول موجود در کاکائو ، که یک بخش عمده ای از شکلات است، برای زنان باردار مفید است. هر چه شکلات، فلاوانول بیشتری داشته باشد تیره تر است. چند مزیت وفایده خوردن شکلات در بارداری
جالب است بدانید که اولین بار کریستف کلمب کاکائو را از آمریکا به اروپا آورد تا به ملکه اسپانیا نشان دهد. در آن زمان از شکلات در انواع نوشیدنیها استفاده میشد و برای گرفتن تلخی آن مقداری شکر به آن اضافه مینمودند.
کاکائو و پودر کاکائو
در واقع در سال 1828، هلندیها روشی اختراع کردند که طی آن چربی دانههای کاکائویی گرفته می شد و از آن “کره کاکائو” تهیه می گردید. از باقیمانده آن نیز “پودر کاکائو” تهیه میگشت.گفته شده است که جوزففرای اولین کسی بود که در سال 1847 میلادی شکلات را به شکل امروزی روانه بازار کرد و برای اینکه قیمت شکلات کمی پایین بیاید به چربی کاکائویی، چربیهای دیگری هم اضافه کرد.
کاکائو برای زن باردار
کاکائو و شکلات فواید زیادی دارند؛ به طوری که مصرف مقدار کمی از آن میتواند سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت کند. ولی همیشه کاکائو و شکلات؛ جزء خوراکی های ممنوعی بودند که خانم های باردار باید از آن دوری میکردند. این مسئله در حالیست که تحقیقات اخیر توسط الیزابت Tricheو همکارانش در مرکز ییل برای پری ناتال، کودکان و اپیدمیولوژی محیط زیست نشان می دهد که شکلات ممکن است زنان باردار را از فشار خون بالا و یا از زایمان قبل از موعد مقرر محافظت کند. در ادامه قصد داریم مزایا و مضرات کاکائو را برای خانم های باردار بازگو کنیم. با ما همراه باشید.
پره اکلامپسی یکی از علل زایمان زودرس است و توسط سطح فشار خون و پروتئین بالا در ادرار در دوران بارداری مشخص می شود. هنگامی که فشار خون افزایش می یابد، به تشنج منجر می شود و ممکن است لخته شدن خون و آسیب کبدی شود
کاکائو برای زنان باردار
خطرات ناشی از کافئین : مشابه با نیکوتین و الکل، کافئین باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی شما می شود و یک دارو نظر گرفته می شود جریان خون شما کافئین را در عرض ۱۵ دقیقه جذب می کند عوارض جانبی شامل افزایش فشار خون، ضربان قلب و عرق است معمولاً در کاکائوی داغ، نوشابه، شکلات و آجیل یافت می شود اگر کافئین در مقادیر زیاد مصرف شود خطر سقط جنین را بالا می برد.
در حال حاضر تئوبرومین در کاکائو کمک می کندبه تنظیم فشار خون در زنان باردار با گشاد کردن رگ های خونی.آنتی اکسیدانی شکلات تیره نقش برجسته ای در جلوگیری از بیماری قلبی بازی می کند .
شیر کاکائو برای زن باردار
اثرات کافئین بر کودک شما : وقتی که بدن شما کافئین را به سرعت پردازش می کند بدن کودک شما همان مواد شیمیایی را برای شکستن دارو ندارد. با توجه به نظر مرکز سلامت زنان Epigee، کافئین در جفت نفوذ می کند و در جریان خون نوزاد عبور می کند و برای یک دوره طولانی باقی می ماند کافئین ضربان قلب کودک شما را بالا می برد و به طور بالقوه روی جنبش در رحم شما تاثیر می گذارد کافئین همچنین مانع از جذب کلسیم و آهن مصرفی می شود که ممکن است روی توسعه کودک شما تاثیر بگذارد.
شکلات سرشار از فلاونوئیدها، هستند که به عنوان آنتی اکسیدان ها ی قوی شناخته شده است. این خاصیت آنتی اکسیدانی کمک می کند تا زنان باردار سطح ایمنی خود را بهبود بخشند وبا برخی از سرطان ها مبارزه کنند.
خوردن کاکائو برای زنان باردار
چقدر کاکائو داغ مصرف کنید : در یک مطالعه دانمارکی جامع، که روی بیش از ۸۰،۰۰۰ مادران باردار بررسی شد نشان داد که زنانی که هشت فنجان یا بیشتر قهوه در روز می نوشیدند ۵۹ درصد افزایش خطر سقط جنین، با توجه به نظر مرکز سلامت زنان Epigee داشتند زنانی که دو یا چند فنجان قهوه روزانه مصرف داشتند خطر سقط جنین تا حد کمی افزایش یافته است خطر در دوران بارداری متناسب با مقدار کافئین مصرفی تعیین می گردد ۸ اونس فنجان کاکائو داغ شامل ۳ تا ۱۳ میلی گرم کافئین است که حدود ۱/۳ مقدار کافئین موجود در یک فنجان قهوه است اگر شما قادر به قطع کافئین از رژیم غذایی خود به طور کامل نیستید مصرف کاکائو داغ را به یک فنجان در روز محدود کنید.
خوردن ۱٫۴ اونس شکلات تیره وتلخ هر روز به مدت دو هفته به منظور افزایش روحیه با بالا بردن سطح اندروفین و سروتونین و کاهش هورمون کورتیزول در مغز می شود. فلاوانول خستگی را کاهش می دهد و منعکس کننده استرس است
خواص کاکائو برای زنان باردار
مزایای شکلات : مطالعه انجام شده توسط تیم Triche در ییل مصرف شکلات و همچنین تئوبرومین، یک آلکالوئید تلخ کارخانه کاکائو و یک محصول جانبی از خوردن شکلات را در خون بند ناف ۱۶۸۱ زنان باردار بررسی کردند این تحقیق نشان داد که زنان باردار با افزایش میزان تئوبرومین به طور چشمگیری خطر ابتلا به پره اکلامپسی ( یک اختلال که باعث فشار خون بالا و بلوک مواد غذایی و اکسیژن در کودک شما است) را کاهش می دهد سایر علائم پره اکلامپسی عبارت از پروتئین در ادرار، افزایش وزن، مشکلات بینایی، ورم و سردرد می باشد دانشمندان نیز معتقدند که فلاونوئیدها، یا آنتی اکسیدان ها، در شکلات تیره برای سیستم قلبی و عروقی شما مفید هستند.
کاکائو و کبد چرب
خواص کاکائو تلخ
کاکائو درختی است از تیره پنیرکیان که ارتفاعش بین ۴ تا ۱۰ متراست و برگهایش ساده و متقابل و گلهایش منظم و کوچک و قرمز رنگ که در همه فصول وجود دارد.میوههای این گیاه را پس از چیدن انبار میکنند تا بپوسد و پس از آن دانهها را جمعآوری میکنند و به مصرف میرسانند که از آن پودر کاکائو تهیه میشود.دانه این گیاه تقویت کننده قلب است و به علاوه محتوی مقدار زیادی ازنه و چربی است.درخت کاکائو در منطقه حائل بین عرض جغرافیائی ۱۰ تا ۲۰ درجه در شمال و جنوب خط استوا می روید. گاه به این منطقه کمربند کاکائویی نیز گفته می شود.درخت کاکائو اغلب زیر سایه درختان بزرگتر رشد می کند. میوه های درخت کاکائو حدوداً ۳۰ سانتی متر طول دارند.رنگ میوه ممکن است زرد مایل به قهوه ای یا ارغوانی باشد.هر میوه بین ۲۰ تا ۴۰ دانه دارد که داخل یک بافت گوشتی صورتی ترش و شیرین کنار هم قرار می گیرند.امروزه در بسیار از نقاط دنیا درخت کاکائو کشت داده می شود،اما عمده ترین تولیدکنندگان کاکائو در جهان ساحل عاج، غنا، اندونزی، نیجریه، برزیل، کامرون، اکوادور،ایران،ترکیه،روسیه،افغانستان، جمهوری دومنیکن و پاپوآ گینه نو هستند.