طرز تهیه و دستور پخت بورقی ترکی بسیار خوشمزه و عالی
طرز تهیه بورقی ترکی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام بورقی ترکی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و دستور پخت بورقی ترکی بسیار خوشمزه و عالی
بورقی لقمههایی لذیذ از کشور ترکیه است که به سادگی تهیه می شود و طعم بینظیری دارد.
مواد لازم برای تهیه بورقی ترکی :
پنیر فتا :♦: 200 گرم
تخممرغ درشت :♦: یک عدد
جعفری ساطوری شده :♦: یک قاشق غذاخوری
نعناع ساطوریشده :♦: یک قاشق غذاخوری
شوید ساطوریشده :♦: یک قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا یا فیلو :♦: 8 تا 12 ورقه
روغن مایع :♦: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت بورقی ترکی بسیار خوشمزه و عالی
مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 4 نفر می باشد.
طرز تهیه بورقی ترکی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه بورقی ترکی ابتدا باید
در یک کاسه تخممرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.
یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتیمتر از لبه بریزید.
سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید.
لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث میشود خمیر در روغن باز نشود.
روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقیها را 2 یا 3 تایی در روغن 5 دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.
با قاشق بورقیها را خارج کرده و بعد بهسرعت سرو کنید.
استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذتبخش است.
اگر بورقیها را زودتر آماده کردید، آنها را تا زمان سرخ کردن زیر یک دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید.
طرز تهیه و دستور پخت بورقی ترکی بسیار خوشمزه و عالی
برای تنوع میتوانید از انواع پنیر طعمدار که در بازار موجود است استفاده کنید.