خواص سوپ جوجه,فواید سوپ جوجه,سوپ جوجه درمانی,خاصیت سوپ جوجه,خواص سوپ جوجه درمانی,خواص سوپ جوجه برای پوست,خواص سوپ جوجه برای مو,خواص سوپ جوجه برای جوانی,خواص سوپ جوجه برای بارداری,خواص خوردن سوپ جوجه,فواید سوپ جوجه خام,فواید سوپ جوجه پخته
عجیب ولی واقعی!
به گزارش بی اس ام اس اگرچه ممکن است تصور کنید که خوردن سوپ جوجه نمیتواند درمان موثری برای بیماران مبتلا به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا باشد، اما بهتر است به سوپی که مادرتان برای شما تهیه کرده اطمینان داشته باشید، چرا که طبق بررسیها خوردن سوپ جوجه میتواند نقش موثری در بهبود سرماخوردگی داشته باشد. بسیاری از افراد بر این باورند که توصیه مادربزرگها برای خوردن یک کاسه سوپ جوجه در روزهایی که احساس بیماری میکنند، ریشه در باورهای ذهنی نادرستی دارد که از گذشتههای دور از نسلی به نسل دیگر منتقل شده است.اما حقیقت این است که این سوپ حاوی ترکیبات مختلفی است که میتواند سیستم ایمنی بدن افراد را تحت تاثیر خود قرار د هد. جالب است بدانید این سوپ که از قرنها پیش به عنوان غذای بیماران تهیه میشده است، دارای موادی با ویژگیهای ضدالتهابی است و به همین علت میتواند موجب تسکین گلودرد و کاهش عوارض ناشی از ابتلا به سرماخوردگی یا حتی آنفلوآنزا شود. به عبارت دیگر میتوان گفت برای تهیه این سوپ از موادی استفاده میشود که زمینه مناسبی را برای تاثیرگذاری داروهای تجویز شده برای درمان سرماخوردگی فراهم میکنند.اغلب در تهیه این نوع سوپ از گوشت مرغ، پیاز، سیبزمینی، هویج، شلغم، کرفس و جعفری استفاده میشود. بررسیهای انجام شده درباه تاثیر هریک از این مواد بر انجام واکنشهای طبیعی بدن در شرایط آزمایشگاهی نشان داده است که این ترکیبات مانع حرکت گلبولهای سفید خون میشوند و این در حالی است که گلبولهای سفید خون از باکتریها و بقایای سلولی که مقدار آنها بر اثر ابتلا به عفونتهای ویروسی نظیر سرماخوردگی افزایش خواهد یافت، تغذیه میکنند.
فعالیت گلبولهای سفید خون اغلب موجب افزایش میزان ترشحات مخاطی میشود که سرفه و آبریزش بینی از پیامدهای آن محسوب میشوند. در حقیقت میتوان گفت که خوردن سوپ جوجه به عنوان یک عامل بازدارنده مانع گسترش بیماری در بدن میشود.به گفته محققان، سوپ جوجه همچون دیگر مواد غذایی پروتئینی دارای اسید آمینهای به نام سیستئین است که با پخته شدن گوشت مرغ از آن خارج میشود. سیستئین یک ترکیب شیمیایی است و از جمله فرآوردههای دارویی است که همانند بسیاری از دیگر انواع داروهای خلطآور میتواند نقش بسیار مهمی در خارج شدن ترشحات مخاطی از ریهها داشته باشد. به این ترتیب میتوان گفتههای مادربزرگها درباره اینکه سوپ جوجه میتواند داروی سرماخوردگی باشد را مورد تایید قرار داد.
مطالب مرتبط :
همه چیز در مورد آنفولانزای خوکی
آنفولانزای خوکی را جدید بگیرید
به گزارش بی اس ام اس پرده گوش که به آن پرده صماخ هم گفته می شود، به شکل پرده نازکی است که انتهای مجرای گوش را مسدود و گوش خارجی را از گوش میانی جدا می کند. این پرده از نظر هندسی مخروطی شکل است و وسط آن کمی فرورفته است.مساحت آن حدود ۸۰ میلی مترمربع است. استخوان چکشی به پشت پرده گوش وصل می شود. وقتی امواج صوتی به پرده گوش می رسند، باعث حرکت آن شده و متعاقبا این حرکت از طریق استخوان چکشی و سپس ۲ استخوان دیگر گوش میانی به گوش داخلی رسیده و سلول های عصبی موجود در گوش داخلی این امواج صوتی را به جریان عصبی تبدیل می کنند. جریان عصبی از طریق عصب شنوایی به مغز مخابره شده و آنگاه ما قادر می شویم صدای وارده را بشنویم.
پرده گوش به دلایل متعددی ممکن است آسیب ببیند. مهم ترین دلایل عبارتند از:
ـ دستکاری گوش
ـ وارد شدن فشار ناگهانی منفی یا مثبت به پرده گوش
ـ عفونت گوش میانی
ـ ورود ذرات جوشکاری به داخل کانال گوش و برخورد آن به پرده گوش
اگر پرده گوش در معرض فشار ناگهانی مثبت یا منفی شدیدی قرار گیرد ممکن است دچار پارگی شود. در این مورد می توان از وارد آمدن سیلی به گوش، شیرجه زدن به قسمت های عمیق آب و قرار گرفتن در نزدیکی انفجار نام برد.در مواری دیده می شود که وارد آمدن سیلی به گوش یک فرد باعث پارگی پرده گوش می شود. اگر شدت سیلی وارده به گوش زیاد باشد و سیلی کاملا روی لاله گوش وارد شود به نحوی که باعث شود هوای داخل کانال گوش کمپرس شود می تواند باعث پارگی پرده گوش شود. این پارگی در ابتدا دردناک است، اما بعد از دقایقی درد برطرف خواهد شد و تنها شکایت بیمار معمولا کاهش شنوایی و گرفتگی گوش است. معمولا این نوع پارگی و همین طور پارگی های ناشی از دستکاری گوش در عرض چند هفته خودبه خود جوش می خورد و عوارضی بر جای نمی گذارد مشروط بر این که تا هنگام جوش خوردن، گوش دچار عفونت نشود، لذا بهتر است که بیمار به منظور پیشگیری از عفونت از آنتی بیوتیک خوراکی استفاده کرده، از وارد شدن آب به داخل مجرای گوش جلوگیری کرده و از ریختن قطره دارویی به داخل کانال گوش اجتناب کند.عفونت گوش میانی نیز یکی از دلایل مهم پارگی پرده گوش است. تجمع چرک در گوش میانی به تمام جداره های گوش میانی فشار وارد می کند. از آنجا که تمام جداره های گوش میانی به استثنای پرده گوش استخوانی است نهایتا این فشار می تواند پرده گوش را سوراخ کند. با سوراخ شدن پرده گوش و خروج ترشحات گوش میانی به درون کانال گوش، فشار از روی پرده گوش کاسته می شود و معمولا درد بیمار به سرعت کاهش می یابد. هرچند در مواردی که عفونت گوش میانی شدید و میزان پارگی پرده صماخ زیاد باشد ممکن است این سوراخ به طور دائمی باقی بماند. ولی معمولا پارگی ناشی از عفونت حاد گوش میانی خودبه خود در عرض چند روز ترمیم می شود. بدیهی است درمان به موقع عفونت های گوش میانی برای پیشگیری از آسیب های بعدی پرده گوش اقدامی ضروری است.
خواص سفید کردن دندان,فواید سفید کردن دندان,سفید کردن دندان درمانی,خاصیت سفید کردن دندان,خواص سفید کردن دندان درمانی,خواص سفید کردن دندان برای پوست,خواص سفید کردن دندان برای مو,خواص سفید کردن دندان برای جوانی,خواص سفید کردن دندان برای بارداری,خواص خوردن سفید کردن دندان,فواید سفید کردن دندان خام,فواید سفید کردن دندان پخته
به گزارش بی اس ام اس هر روز با خوردن مواد غذایی و حتی نوشیدنی هایی مانند :
چای و یا قهوه باعث می شوید که دندان هایتان حالت زردی را به خود گرقته و از حالت شفافی که شما تمایل دارید خارج شود حال باید چه کاری انجام داد؟
کربنات سود ماده ای است که باعث سفیدی دندان های شما می شود،می توانید از این ماده شیمیایی به روی دندانهایتان استعمال کنید.این ماده را بر روی مسواک خود بزنید و به دندان هایتان بمالید البته باید دقت داشته باشید که مبادا این ماده ی را قورت دهید و در حین اینکه دندان های تان را با این ماده می شوید دهانتان را از آب پر کنید تا مبادا غلظت زیاد این ماده باعث از بین رفتن مینای دندانتان نشود.
بعضی از مواد غذایی مانند سیب و هویج باعث سفیدی دندان هایتان می شود زیرا این دو میوه دارای موادی هستند که باعث می شود رسوبی که بر روی دندان های شما قرار دارد از بین برود، و جرم روی دندان هایتان را نیز پاک می کند.
مواد غذایی و نوشیدنی هایی مانند:چای،قهوه برخی میوه هایی که دارای رنگ قرمز هستند مانند:گیلاس،تمشک و … حالت لکه دار کردن و رسوب دندان هایتان را افزایش می دهد پس برای اینکه این لکه های و جرم های قهوه ای و زرد رنگ بر روی دندان های تان نماند،مدتی بعد از اینکه این مواد غذایی را میل نمودید بهتر است از مسواک استفاده کنید.
اگر شما فردی سیگاری هستید این لکه های هر چه سریعتر و هر چه بیشتر بر روی دندان های تان ظاهر می شود زیرا سیگار به دلیل نیکوتین بالایی که دارد،رسوبات بسیاری را بر روی دندان های تان به جای می گذارد. و راه حلی که برای این موضوع پیشنهاد می کنیم بدین ترتیب است که شما می توانید هر چند وقت یک بار به دندانپزشک مراجعه کنید و او دندان های شما را جرم گیری کند تا این لکه های کاملا محو شوند.
برای اینکه همیشه دندان هایتان براق بماند توصیه می کنیم که سه بار در روز مسواک بزنید و مدت زمانی که برای هر بار مسواک زدن توصیه می شود سه دقیقه است نه بیشتر که به مینای دندان آسیب برساند و نه کمتر از این مدت زمان که باعث شود دندانهای شما را به خوبی تمیز نکند.
بیماری ماشین گرفتگی,بیماری بیماری ماشین گرفتگی,بیماری ماشین گرفتگی در بارداری,علائم بیماری ماشین گرفتگی,درمان بیماری ماشین گرفتگی,درمان بیماری ماشین گرفتگی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان بیماری ماشین گرفتگی,بیماری ماشین گرفتگی را چگونه درمان کنیم,بیماری ماشین گرفتگی در کودکان,بیماری ماشین گرفتگی در بزرگسالان,بیماری ماشین گرفتگی در نوزادان,بیماری ماشین گرفتگی در بهار,بیماری ماشین گرفتگی در تابستان,بیماری ماشین گرفتگی در پاییز,بیماری ماشین گرفتگی در زمستان,آشنایی با بیماری ماشین گرفتگی,همه چیز در مورد بیماری ماشین گرفتگی,بیماری ماشین گرفتگی واگیردار است,بیماری ماشین گرفتگی و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان بیماری ماشین گرفتگی
به گزارش بی اس ام اس سفر لذتبخش و مفرح است، اما نه همیشه. برای بعضی از مردم مسافرت در کنار همه خوبی ها و لذتهایش یک عذاب بیپایان است و شاید شما هم این نشانههای ناخوشایند گیجی، تهوع، رنگپریدگی، استفراغ، عرق سرد، خستگی، ترشح بزاق بیش از حد، خمیازه، سر درد، احساس عمومی ناراحتی و ناخوشی را در حین مسافرت با اتوبوس یا وسیله نقلیه شخصیتان تجربه کرده باشید.به گفته متخصصان بیماری مسافرت یا ماشین گرفتگی به علت حرکت مداوم و تکراری مناظر اطراف هنگامی که فرد سوار ماشین میشود، پدید میآید.
سرگیجه و حالت تهوع را از جمله علائم این بیماری است، این نوع بیماری نهتنها در سفر بلکه در هر مکانی مانند وسایل شهربازی از قبیل تاب که حرکت مداوم و ثابت دارد، به وجود میآید.موارد ایمنی و پیشگیری این بیماری با رعایت مواردی از قبیل عدم مطالعه هنگام سفر در وسیله نقلیه و خالی نگه داشتن معده میتوان از وجود این بیماری جلوگیری کرد.یکی از عوامل مفید علاوه بر استفاده از قرصهای ضد تهوع و سرگیجه هنگام سفر، استفاده از زنجبیل دمکرده است.
داروهای کمک کننده
داروهایی برای پیشگیری و نیز درمان بیماری سفر وجود دارند که اگر عموما در طی مسافرتهایتان دچار این مشکل میشوید، میتوانید از آنها استفاده کنید. تعدادی از این داروها را میتوانید بدون نسخه پزشک از داروخانه تهیه کنید، ولی اگر بیماری زمینهای و سیستمیک دارید، بهتر است قبل از مصرف آنها با پزشک داروساز مشورت کنید.دیمن هیدرینات دارویی است که میتوان در اشکال خفیف بیماری با دوز کم از آن استفاده کرد. از این دارو که به نام «قرص سفر» هم معروف است میتوانید چند ساعت قبل از شروع حرکت استفاده کنید.
درمانهای غیر دارویی
یافتههای محققان نشان میدهد استفاده از ریشه زنجبیل اثری کاملا قابل مقایسه با داروهای گفته شده را دارد، ضمن اینکه عوارضی هم ندارد. بنابراین اگر واقعا در اینباره مشکل دارید و دسترسی به دارو ندارید، میتوانید این پیشنهاد را هم امتحان کنید.کمپرس آب سرد هم برای رفع مشکل کمک میکند. کمپرس آب سرد ـ البته نه خیلی یخ ـ را روی چشمها و همین طور روی گردن بگذارید.
این توصیهها را به کار گیرید
اگر شما هم به حرکت حساس هستید و به بیماری مسافرت دچار میشوید، برای لذت بردن بیشتر از سفرتان این نکات را رعایت کنید:
سعی کنید در طول مسیر کاملا به صندلی خودرو تکیه دهید و صندلی را به حال نیمه خوابیده قرار دهید.
روی صندلی به سمت پشت ننشینید.
از مطالعه کردن خودداری کنید.
بهتر است در قسمتی از وسیله نقلیه قرار بگیرید که کمترین تکان را دارد مثلا در میانه اتوبوس، صندلی جلوی خودرو و کنار بال هواپیما.
نفسهای عمیق و آهسته بکشید.
اگر به بیماری مسافرت مبتلا هستید، از درون خودرو به مناظر نگاه نکنید یا اگر در قایق یا کشتی هستید به موجها ننگرید و حرکت افق را تماشا کنید.
بهتر است از بوهای تحریککننده مانند سیگار دوری کنید. در هواپیما یا اتوبوس دستگاه تهویه بالای سر را روشن کنید تا هوا بهتر جریان پیدا کند.همچنین سعی کنید از شب قبل از مسافرت، کمتر غذا و نوشیدنی بخورید و در طول راه نیز شکم خود را نسبتا خالی نگه دارید.
مشکلات ناشی از گرما,بیماری مشکلات ناشی از گرما,مشکلات ناشی از گرما در بارداری,علائم مشکلات ناشی از گرما,درمان مشکلات ناشی از گرما,درمان مشکلات ناشی از گرما با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان مشکلات ناشی از گرما,مشکلات ناشی از گرما را چگونه درمان کنیم,مشکلات ناشی از گرما در کودکان,مشکلات ناشی از گرما در بزرگسالان,مشکلات ناشی از گرما در نوزادان,مشکلات ناشی از گرما در بهار,مشکلات ناشی از گرما در تابستان,مشکلات ناشی از گرما در پاییز,مشکلات ناشی از گرما در زمستان,آشنایی با مشکلات ناشی از گرما,همه چیز در مورد مشکلات ناشی از گرما,مشکلات ناشی از گرما واگیردار است,مشکلات ناشی از گرما و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان مشکلات ناشی از گرما
به گزارش بی اس ام اس گرم شدن هوا، با مشکلات جسمی مربوط به این فصل همراه است. در این مطلب به چند روش خانگی و آسان برای درمان شایع ترین ناراحتی های این فصل اشاره خواهیم کرد.
● آفتاب سوختگی؛ درمان با سرکه
سرکه حاوی اسید استیک است که یکی از ترکیبات
موجود در آسپرین می باشد. سرکه درد ناشی از آفتاب سوختگی، خارش و التهاب
پوست را تسکین می دهد. کافی است چند دستمال کاغذی آغشته به سرکه سفید را
روی قسمت های سوخته قرار دهید و تا خشک شدن دستمال کاغذی صبر کنید. این کار
را بر حسب نیاز تکرار کنید.
● عرق سوز؛ درمان با جوش شیرین
به نظر می آید که جوش شیرین برای همه چیز
مفید است. در وان آب چند قاشق غذاخوری جوش شیرین اضافه کنید و قسمت عرق سوز
بدن را در آن خیس کنید. این محلول در حالی که قسمت عرق سوز بدن را درمان
می کند، خارش را نیز برطرف خواهد کرد. قرار دادن جوش شیرین یا آرد ذرت
به طور مستقیم روی قسمت عرق سوز شده باعث جذب رطوبت و عرق خواهد شد. به
گفته مادربزرگ ها، آرد ذرت نسبت به جوش شیرین ارجحیت دارد. هر چند ساعت آن
را روی پوست تمیز و خشک شده بمالید.
● تاول؛ راه حل با آلوئه ورا
تاول را با آب و صابون تمیز کنید. سپس ژل
آلوئه ورا را روی تاول بمالید و با باند بپوشانید تا تاول بهبود پیدا کند.
توجه داشته باشید که باید ژل طبیعی استفاده کنید نه صنعتی که حاوی الکل
است. الکل صنعتی موجود در آن تاثیر خشک کننده دارد.
● گزیدگی حشره؛ راه حل با روغن نعناع
به جای خاراندن زخم، چند قطره روغن نعناع
روی آن بچکانید. این روغن تاثیر خنک کننده دارد و با گردش خون به روند
بهبود سرعت می بخشد. خمیردندان حاوی روغن نعناع نیز موثر است.
● خراش و بریدگی؛ راه حل با عسل
جلوی خون ریزی را بگیرید و برای پیش گیری از
عفونت، زخم را تمیز نگه دارید. برای تمیز کردن زخم نیاز به باند و پماد
ضدعفونی کننده دارید. در صورت نداشتن پماد مذکور کمی عسل روی زخم بمالید.
عسل خاصیت ضدباکتریایی دارد و روند بهبود را سرعت می بخشد. بعضی از پزشکان
معتقدند که خاصیت عسل از پمادهای ضدباکتریایی هم بیشتر است. در صورت نداشتن
باند زخم، نگران نشوید زیرا با خشک شدن عسل به نوعی باند طبیعی روی زخم
ایجاد می شود.
● موهای خشک؛ راه حل با آواکادو
عواملی مانند نور خورشید و کلر موجود در آب،
در خشکی، زبری و شکننده شدن مو نقش دارد. آواکادو رطوبت و پروتئین
موردنیاز را برای تقویت مو فراهم می کند. یک آواکادوی رسیده و پوست شده را
با یک قاشق مرباخوری جوانه گندم مخلوط کنید و موهای با شامپو شسته شده را با آن ماساژ دهید. کلاه پلاستیکی روی موها بکشید و پس از ۳۰ دقیقه موها را خوب بشویید.
خواص لوبیا سبز,فواید لوبیا سبز,لوبیا سبز درمانی,خاصیت لوبیا سبز,خواص لوبیا سبز درمانی,خواص لوبیا سبز برای پوست,خواص لوبیا سبز برای مو,خواص لوبیا سبز برای جوانی,خواص لوبیا سبز برای بارداری,خواص خوردن لوبیا سبز,فواید لوبیا سبز خام,فواید لوبیا سبز پخته
به گزارش بی اس ام اس از جام جم آنلاین : فصل گرما، فصل وفور لوبیا سبز است و تا زمانی که لوبیا، سبز و تازه است بیشتر خانمهای ایرانی از آن کوکو یا خوراک تهیه کرده یا آن را با برنج مخلوط میکنند البته برخی خانمهای باسلیقه نیز حجم زیادی از این سبزی را تهیه کرده و برای زمستان آنها را در فریزر ذخیره میکنند.به طور کلی لوبیا دارای انواع سفید، قرمز، چشم بلبلی و چیتی است و تا وقتی که لوبیا، سبز و تازه است از دار و دسته سبزیجات به شمار میرود، ولی وقتی غلاف و دانههای آن خشک شود از گروه حبوبات یا بهتر بگوییم جزو بنشنها محسوب میشود.در کل لوبیا سرشار از ویتامینهای A، B، C و مواد معدنی آهن، فسفر، کلسیم و پتاسیم است. البته بد نیست بدانید لوبیا خشک فاقد ویتامین C بوده اما از نظر پروتئین و ویتامین E غنیتر است.
لوبیا سبز خنک است
لوبیا سبز طبع خنکی دارد. بنابراین از گرمازدگی جلوگیری میکند و به جهت مدر بودن به دفع سموم بدن کمک مینماید. این سبزی ارزشمند به دلیل دارا بودن مقدار زیاد اسیدفولیک و آهن قادر است تا حدودی در رفع کمخونی و پیشگیری از بروز حملات قلبی موثر باشد. همچنین لوبیا سبز به جهت مواد فیبری از افزایش قند و کلسترول بد خون جلوگیری میکند.یبوست و بواسیر را درمان میکند. فشار خون را کاهش میدهد و به دلیل غنی بودن از ویتامینهای گروه B تقویتکننده فوقالعاده سیستم اعصاب به شمار میآید. به طور کلی لوبیا از باقالی بهتر و نفخ آن کمتر بوده ولی از نخود نفاختر است. لوبیا سبز را همه سنین میتوانند بخورند، اما کسانی که معدههای ضعیف دارند یا بچههای کوچک به علت نفاخ بودن باید آن را کمتر مصرف کنند.خوب است بدانید لوبیا سبز در مقایسه با لوبیا خشک بسیار کالری دارد به طوری که در 100 گرم آن تنها 30 کالری انرژی نهفته است، در حالی که در 100 گرم لوبیا قرمز و سفید خشک 340 کالری و لوبیا چشمبلبلی 130 کالری انرژی نهفته است. البته ناگفته نماند هنگام طبخ از مقدار کالری انواع لوبیا اندکی کاسته میشود.
توصیهها
1 ـ مدت نگهداری لوبیا سبز در یخچال در صورتی که آن را در کیسه محبوس نکنیم 3 تا 4 روز است و در فریزر به صورت وکیوم 1 تا 6 ماه است. البته انجماد طولانی میتواند تا حدودی از ویتامین C و اسیدفولیک این سبزی بکاهد و طعم و مزه آن را نامطلوب و تند سازد. لذا بهتر است در هر فصلی از سبزیهای تازه آن فصل استفاده کنیم و مصرف سبزیهای منجمد را به حداقل برسانیم.
2 ـ بهترین روش طبخ لوبیا سبز، بخارپز کردن آن است و لذیذترین غذایی هم که میتوانید از آن تهیه کنید، لوبیا پلو است. در اثر مخلوط کردن لوبیا با برنج پروتئین آن کامل شده و قدرت جذب آن در بدن بالا میرود. از سوی دیگر افزودن دارچین و گوجه فرنگی تازه را به این غذا توصیه میکنیم.
مطالب مرتبط:
عصاره مالت جو مفید برای درمان یبوست
لوبیا،خواص لوبیا،لوبیا چیتی،لوبیا سبز،لوبیا پلو مجلسی،لوبیا قرمز،لوبیا سفید
لازم به ذکر است که لوبیا به دو دسته قرمز و سفید تقسیم می گردد که جالب اینجاست که طبیعت لوبیای قرمز گرم و تر و طبع لوبیای سفید معتدل می باشد. در واقع نکته مهم این است که خوردن خوراک لوبیا از سقط شدن جنین جلوگیری می کند و همچنین نطفه و رحم را تقویت می نماید ، بهتر است بدانید که کسانی که قصد بارداری دارند خوردن لوبیا را فراموش نکنند زیرا رحم را برای نگهداری جنین آماده می کند و بسیار مفید است .
بهتر است بدانید که لوبیا موجب زیاد شدن شیر مادر میگردد.همچنین لوبیا از رقیق شدن خون جلوگیری میکند و مقاومت بدن را در برابر بیماریهای عفونی بالا خواهد برد.قابل ذکر است که خوراک لوبیا موجب تقویت حافظه میگردد.بهتر است بدانید که کسانی که کم خون هستند از خوراک لوبیا استفاده کنندبرایشان مفید می باشد.
بهتر است بدانید که لوبیا را میتوان به
جای گوشت هم استفاده کرد و بسیار مفید است . قابل ذکر است که برای برطرف
شدن سنگ مثانه 200 گرم لوبیا سبز
را در یک لیتر آب با کمی نمک پخته میل کنید 3 روز مرتب به عنوان صبحانه
ناشتا میل شودتا موثر واقع شود. بدنیست بدانید که کسانی که خام گیاهخوار
هستند هیچ وقت از جوانه خام لوبیا استفاده نکنند زیرا سمی است و خطرناک است
، زیرا در لوبیای خام ماده سمی اسید سیانیدریک تولید میشود که در اثر طبخ
این ماده از بین خواهد رفت .
حوب است بدانید که خوردن خوراک لوبیا موجب صاف شدن صدا میشود. قابل ذکر
است که کسانی که زیاد سفیدپوست هستند میتوانند لعاب لوبیا را به پوست خود
بمالند و آن گاه در معرض آفتاب قرار گیرند تا پوست آنها برنزه شود. جالب
است بدانید که یک ضماد خوب برای سوختگی است لوبیا را بپزید سپس نرم کنید
به صورت ضماد روی سوختگی بگذارید.بهتر است بدانید که شبها لوبیا کم بخورید
چون تولید نفخ میکند و نفاخ است و باموجب خوابهای پریشان میگردد. قابل
ذکر است که خوردن لوبیا به خاطر ماده اینوزیت آن سبب جلوگیری از ریزش مو
میشود.
جالب است بدانید که لوبیا دارای انسولین گیاهی میباشد. در واقع مادرانی که در دوران بارداری و دوران شیردهی در غذای خود لوبیا را قرار میدهند باعث بلندشدن قد کودک خود میگردد. بهتر است بدانید که لوبیا ضد سوداست.در واقع کسانی که سکته مغزی کردهاند در غذای خود لوبیا را قرار دهند. جالب است که خوراک لوبیا فشارخون را پایین میآورد. قابل ذکر است که خوردن لوبیا از سرطان مخصوصاً سرطان سینه جلوگیری میکند.
مطالب مرتبط:
جوانه گندم و طرز تهیه جوانه گندم
پوست انداختن لب,بیماری پوست انداختن لب,پوست انداختن لب در بارداری,علائم پوست انداختن لب,درمان پوست انداختن لب,درمان پوست انداختن لب با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان پوست انداختن لب,پوست انداختن لب را چگونه درمان کنیم,پوست انداختن لب در کودکان,پوست انداختن لب در بزرگسالان,پوست انداختن لب در نوزادان,پوست انداختن لب در بهار,پوست انداختن لب در تابستان,پوست انداختن لب در پاییز,پوست انداختن لب در زمستان,آشنایی با پوست انداختن لب,همه چیز در مورد پوست انداختن لب,پوست انداختن لب واگیردار است,پوست انداختن لب و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان پوست انداختن لب
اکثر افراد با پوست انداختن لب مواجهه اند و همیشه دنبال درمان آن هستند. با خواندن این مطلب راه حل این مشکل را پیدا می کنید
همانطور که می دانید پوست صورت ما از حساسترین قسمتهای پوست بدن است و نازکترین قسمت آن هم همین روی لبهاست. به همین دلیل لبهای ما مستعد ترک خوردن و خشک شدن در حالت کلی هستند هستند.این حالت به ویژه در هوای سرد و فصل زمستان تشدید میشود. بنابراین باید از لبهایتان مراقبت به عمل بیاورید و برای جلوگیری از کندن پوستهای خشک لب، همواره آن را چرب نگه دارید. استفاده از رژلبهای ضد ترک لب موجود در داروخانهها نیز مناسب است. اما توصیه استفاده از وازلین است.وازلین برای رفع اگزمائ لب ارجح است. چرب بودن وازلین باعث میشود کمکم عادت ناپسند لیسیدن لبها را ترک کنید. این عادت، که اغلب در بچههای مدرسهرو و البته برخی بزرگترها دیده میشود باعث میشود حالت تحریک پوست لب توسط بزاق دهان ایجاد شود و این قرمزی و اگزما در ناحیه لب و پوست اطراف آن گاهی آنقدر شدت یابد که به دردناکی لبها بینجامد.
سعی کنید برای خودتان یا کسانی که این عادت را دارند حتما وازلین استفاده کنید تا از بزاق دهان محافظت شود. ضمنا دقت کنید کرمهای ضدآفتاب را در این ناحیه نمالید؛چون سبب خشکی بیشتر و چین و چروک این ناحیه میشود. به علاوه باید از رژلبهای استاندارد و مورد تایید وزارت بهداشت استفاده کنید. بهترین راهحل درمانی رفع این اگزما، ترک عادت ناپسند لیسیدن لبها و کندن پوستههاست که با چرب کردن منظم میسر خواهد شد. استفاده از کرمهای کورتیکواستروییدی برای کاهش التهاب پوست دور لب توصیه نمیشود و یا نهایتا مصرف یکی دو روز با نظر پزشک بلامانع است.
مطالب مرتبط:
چگونه خودمان اگزما را درمان کنیم
بادام هندی به انگلیسی،بادام هندی در بارداری،بادام هندی wikipedia،بادام هندی در بارداری
جالب است بدانید که کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها در دنیا می باشد.این آجیل به شکل لوبیا یا بهتر است گفته شود کلیوی شکل است که در پایین یا زیر میوه ی درختی که بلارد نام دارد، پیدا می شود. بهتر است بدانید که با این که بادام هندی متعلق به جنوب شرقی برزیل می باشد اما در بین مردم تمام جهان بسیارمحبوب و پرطرفداراست. در واقع در قرن 16 میلادی، پرتغالی ها این دانه را با خود به هند و بعضی کشورهای آفریقایی انتقال دادند.لازم به ذکر است که امروزه کشورهای هند، تانزانیا، موزامبیک، نیجریه و برزیل تولید کننده های بزرگ کاشو می باشند.
فواید مصرف بادام هندی را بدانید
خاصیت پیشگیری از سنگ های صفراوی
بهتر است بدانید که مصرف کاشو برای پیشگیری از تشکیل سنگ های صفراوی بسیار
موثر و مفیداست یک تحقیق 20 ساله ی جمع آوری شده از 80000 زن پرستار نشان
می دهد کسانی که در هفته حدود 30 گرم بادام هندی مصرف نموده اند در مقایسه
با دیگرانی که آن را در برنامه شان نداشته اند، 25 درصد کمتر به سنگ های
صفراوی مبتلا گشتند. لذا آن را وارد برنامه ی غذایی روزانه تان نمایید.
کره بادام هندی
باعث سلامت استخوان ها و آرامش
این حقیقت کاملاً شناخته شده است که کلسیم برای استحکام استخوان ها ضرورت
دارد اما خوب است بدانید که منیزیم نیز برای حفظ سلامت استخوان ها حیاتی
است. حدود دو سوم منیزیم بدن در استخوان ها موجود است. منیزیم برای
متابولیسم کلسیم در بدن لازم و ضروری است و با تراز کردن میزان کلسیم، به
تنظیم تونوسیته ی عصبی و عضلانی کمک می رساند. در واقع کلسیم برای انقباض
عضلانی و منیزیم برای انبساط آن مورد نیاز می باشد.
دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی
جالب است بدانید که از دیگر مواد معدنی موجود در کاشو می توان به مِس اشاره
نمود. مس یکی از اجزای مهم آنزیم های بدن است که در خیلی از فرآیندهای
فیزیولوژیکی بدن شرکت می نماید مس برای برداشتن رادیکال های آزاد مُضر در
بدن و برای استفاده ی بهینه ی آهن کمک بزرگی می باشد.
درمصرف بادام زمینی در زمینه های زیراحتیاط کنید:
بد نیست بدانید که بادام هندی حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای از اگزالات می
باشد. مطالعات نشان داده است که تجمع شدن این مواد در بدن می تواند منجر به
کریستاله شدن آن ها و در نتیجه ایجاد مشکل گردد.لازم به ذکر است که از این
رو افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه ها و یا کیسه
ی صفرای شان را در آورده اند باید از مصرف این آجیل اجتناب کنند. دریافت
زیاد اگزالات امکان دارد موجب کاهش جذب کلسیم نیز بشود.
در واقع آلرژی غذایی یکی دیگر از عوارضی است که امکان دارد با خوردن کاشو
به وجود بیاید. این واکنش های آلرژیک ممکن است یا فوری باشد و خاص(مانند
خارش، گرفتگی بینی، تورم لب ها و…) یا ممکن است با تأخیر و عمومی
باشد(مانند خستگی و افسردگی).
نکات مربوط به پخت و پز
قابل توجه است که بادام هندی می تواند در خیلی از دستور پخت غذاها وجود
داشته باشد مثل سالادها، ماکارونی ها، سوپ ها، خورش ها و حتی دسرها استفاده
شود. در غذاهایی که با پختن آماده می شوند اغلب بادام هندی را در مراحل
آخر پخت اضافه می کنند، در غیر این صورت بادام هندی ها خیلی زود نرم شده و
بافت شان از هم پاشیده می شود. در این نوع غذاها، دانه های بادام هندی نرم
می شوند و لذا صدای خرد شدن شان را در دهان تان مانند دیگر آجیل ها نمی
شنوید، اما در سالادها و دسرها می توانید بافت بادام هندی را به همان صورتی
که است، در زیر دندان های تان حس نمایید.
مطالب مرتبط:
باندها و کاهش درد پا,نقش باند در کاهش درد مفاصل,باند های کشی چکار می کنند
همانطور که می دانید باندهای کشی جهت کاهش درد برخی ورمهای مفاصل زانو توصیه می شوند، آیا به راستی تاثیری دارند؟
مطالعات نشان میدهد؛ در هنگام بروز درد در کاسه زانو، استفاده از باندهای کشی ورزشی به تسکین درد کمک میکند.
در این تحقیق تاثیر باند بستن دور زانو، بر روی 14 نفر با مشکل «Patellofemoral osteoarthritis»، شکلی از ورم مفاصل که در پشت و اطراف کاسه زانو ایجاد درد میکند، انجام شد.
نقش باندهای کشی در کاهش درد
بستن باند برای افراد جوان با درد مزمن«Patellofemoral» مفید تشخیص داده شده بود، این درد برای دوندگان آشنا است و معمولا به ناترازی در مفصل زانو، جایی که کاسه زانو در امتداد استخوان ران حرکت می کند، مرتبط است.
برای این تحقیق 14 فرد با ورم مفاصل «Patellofemoral» و میانگین سنی 57 و همچنین 14 نفر بدون ورم مفاصل و همان میانگین سنی انتخاب شدند.با استفاده از اسکن MRI مشخص شد که افرادی با درد مفاصل، ناترازی در مفصل کاسه زانو و همچنین انحراف کاسه زانو به سمت خارج پا بیشتر است.
نقش باندهای کشی در کاهش درد
این ناترازی هنگامی که بیماران با درد مفصل از باندهای کشی استفاده میکردند، بهبود مییافت، به علاوه این افراد در هنگام انجام برخی ورزشها، درد کمتری نیز احساس میکردند.
نقش باندهای کشی در کاهش درد
محققان میگویند : نتایج این بررسی، مزایای استفاده از باندهای کشی در افراد مبتلا به ورم مفاصل کاسه زانو را تایید میکند
بستن باند شاید به همه افرادی که در زانوی خود احساس درد میکنند، کمک نکند؛ بنابراین افراد باید پیگیر سایر معالجات باشند. به همین دلیل محققان در حال بررسی تاثیر همزمان بستن باند و سایر معالجات هستند.
نقش باندهای کشی در کاهش درد