صَرع یا اپیلپسی (به انگلیسی: epilepsy) (از زبان یونانی باستان ἐπιλαμβάνειν به معنی «تصرف کردن، تملک داشتن، یا پریشان کردن») عبارت است از مجموعهای از اختلالات عصبی مزمن پزشکی یا بلند مدت که با حمله صرعی مشخص میشود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره درمان و علائم انواع بیماری صرع و ازدواج در بزرگسالان و کودکان در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
صرع (epilepsy) یک اختلال مغزی است که با تشنجهای مکرر مشخص میشود. تشنج معمولا بهعنوان تغییر ناگهانی رفتار در اثر تغییر موقت در عملکرد الکتریکی مغز تعریف میشود. مغز در حالت طبیعی بهطور مداوم ایمپالسهای الکتریکی کوچکی در یک الگوی منظم تولید میکند. این ایمپالسها در طول نورونها حرکت میکنند و ازطریق ناقلهای عصبی (نوروترانسمیتر) به کل بدن منتقل میشود. بقراط، فیلسوف یونانی نخستین فردی بود که فکر میکرد صرع در مغز آغاز میشود.
صرع را نمیتوان درمان کرد، اما حملات را میتوان با دارو تا حدود ۷۰ درصد موارد کنترل کرد. در افرادی که حملات به دارو پاسخ نمیدهند،جراحی، تحریک عصبی یا تغییر در رژیم غذایی را میتوان در نظر گرفت. تمامی سندرمهای صرع مادام العمر نیستند و اکثر افراد تا جایی بهبود مییابند که دیگر نیازی به دارو ندارند.
اگرچه اکثر موارد صرع قابل پیشگیری نیست، اما اقدامات برای کاهش آسیب به سر، مراقبت لازم در زمان تولد و کاهش انگلهای محیطی مانند تنیا سولیوم ممکن است در پیشگیری از صرع مفید باشد. اقداماتی برای کاهش نرخ تنیا سولیوم در یک بخش از آمریکای مرکزی به کاهش ۵۰ درصدی موارد جدید صرع منجر شد. بسیاری از متخصصان بیماریهای مغز و اعصاب بر مهار صرع تأکید و باور دارند که هفت ساعت خواب و مصرف منظم سه وعده غذا از جمله راهکارهایی برای مهار این بیماری است. حدود ۷۶ درصد بیماران مبتلا به صرع اگر بهطور مرتب داروهای خود را مصرف کنند و در نتیجه آن، جواب ام آر آی آنها طبیعی شود، میتوانند بنا به صلاحدید پزشک، بعد از سه تا پنج سال از زمان شروع بیماری داروها را قطع کنند.
تشخیص صرع بهطور کلی بر اساس توصیف تشنجها و اتفاقات جانبی میباشد. الکتروانسفالوگرافی و تصویربرداری از سیستم عصبی نیز بخشی از عملیات تشخیصی است. همواره پیدا کردن سندروم صرعی خاص امکانپذیر نیست. تست نوار مغز طولانی مدت همراه با ویدئو نیز ممکن است در برخی موارد مفید باشد.
رایجترین نوع حملات (۶۰٪ موارد) تشنج است. از آنها، دو سوم به صورت حمله صرعی موضعی ظاهر میشوند که بعداً به حمله عمومی تبدیل میشوند در حالیکه یک سوم به صورت حمله عمومی ظاهر میشود.۴۰٪ حملات باقیمانده غیر تشنجی هستند. یک نمونه از این نوع حمله غایب که به صورت سطح پایین هوشیاری روی میدهد و معمولاً ۱۰ ثانیه طول میکشد. حملات موضعی اغلب بعد از برخی تجربیات مشخص روی میدهد که با عنوان پیشدرآمد شناخته میشوند. این تجربیات ممکن است شامل پدیدههای حسی (بصری، شنیداری یا بویایی)، روانی، ارادی، یا جنبشی باشد. پرش ممکن است در یک گروه ماهیچهای خاص شروع شده و به گروههای ماهیچهای اطراف گسترش یابد که در این مورد با عنوان مارش جکسون شناخته میشود.
جوجه کباب جزء غذاهای سنتی و ایرانی بوده و در کشور ما اغلب با زعفران و کره و پلو آماده شده و از غذاهایی هست که طرفدار زیادی دارد. روش متفاوت در مزهدار کردن یا مرینیت جوجهها است که باعث تفاوت در مزه جوجه کباب رستورانی و خانگی می شود. اصلیترین مرحله در طبخ این غذا، مزهدار کردن گوشت مرغ می باشد. ر این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه جوجه کباب ماستی زعفرانی و لاری رستورانی در فر و تابه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
برای پخت جوجه کباب ماستی ابتدا سینه مرغ را به صورت کبابی تکه تکه کنید و سینه های تکه تکه شده را درون آبکش بریزید تا آب آن ها به خوبی گرفته شود.سپس پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و تکه های مرغ را با پیاز مخلوط کنید و هم بزنید تا آب پیاز به خوبی به خورد مرغ های تکه شده برود سپس نمک و فلفل سیاه را به مرغ تکه شده اضافه کنید و مخلوط این مواد را به خوبی هم بزنید و پودر سیر را هم به مخلوط تکه های مرغ اضافه کنید و مواد جوجه کباب را با کمک دست با یکدیگر مخلوط کنید سپس مواد جوجه کباب را به مدت ۱۲۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا سینه مرغ تکه شده مزه دار شود
سپس بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف حاوی تکه های سینه مرغ را از درون یخچال بیرون آورید و ماست چکیده و روغن زیتون را به مخلوط این مواد اضافه کنید (توجه داشته باشید که در دستور پخت جوجه کباب ماستی حتما باید از ماست چکیده استفاده کنید).سپس سینه مرغ تکه شده را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.در مرحله آخر طرز تهیه جوجه کباب ماستی بعد از مدت زمان ذکر شده تکه های مزه دار شده سینه مرغ را از درون یخچال بیرون آورید و سینه مرغ تکه شده را به سیخ بکشید. می توانید سینه مرغ به سیخ کشیده را روی زغال و یا درون کباب پز کباب کنید سپس جوجه کباب پخته شده را در ظرف مناسبی برای سرو بکشید و این غذای خوشمزه را به کمک روش های تزیین جوجه کباب به زیبایی تزیین کنید.
در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آشنایی با راهنمای کامل بازی اسم و فامیل با ک و گ در دسته سرگرمی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
اسم پسر : کاظم
اسم دختر : کوثر
فامیل : کامل
شهر : کرج
کشور : کنیا
میوه : کیوی
حیوان : کوسه
غذا : کوفته
رنگ : کرم
گل : کوکب ، کاکتوس ، کروتون ، کاغذی
گل محمدی و
فشار خون ،گل محمدی فشار خون،گل محمدی برای فشار خون،تاثیر گل محمدی بر
فشار خون ، خواص گل محمدی ، خواص گل محمدی برای پوست
در این مطلب از سایت جسارت
به رابطه مصرف گل محمدی و فشار خون می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد
توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.در تحقیقات در مورد این گل مشخص شده است
که گردش ضعیف خون و ناراحتی های مربوط به قلب چون تپش قلب و فشار خون بالا
را درمان می کند
گل محمدی بین سال های ۱۲۵۴ و ۱۲۷۶ از ایران به قاره اروپا راه یافت. محصول عمده این گل،گلاب، اسانس و گلبرگ خشکاست که از آن در صنایع دارویی، عطرسازی ،فرآورده های بهداشتی، آرایشی و صنایع غذایی استفاده می شود.گل محمدی در ایران معمولاً در مناطق مرتفع و خشک کشت می گردد (ارتفاعات بین 2 تا 3 هزار متر از سطح دریا) و استانهای اصفهان (کاشان)، کرمان، کرمانشاه، فارس و آذربایجان شرقی از تولیدکنندگان اصلی گل محمدی در کشور می باشند.تولید یک لیتر اسانس گل محمدی نیازمند استفاده از چهار تن گلبرگ است و به همین دلیل محصولی بسیار گرانبهاست.گل سرخ انواع متفاوتی دارد که بهترین نوع آن در ایران یافت میشود. این گیاه هم به صورت خودرو و هم از طریق کاشت، عمل میآید.گل سرخ عطر مطبوعی دارد. گلبرگهای آن، کاسبرگ و میوهی آن نیز سرشار از ویتامینهای مختلف است و از هر کدام از آنها میتوان در تهیهی دمنوش استفاده کرد.این گیاه معطر دارای قند، تانن، اسید گالیک، اسانس، مواد پکتینی و مادهی رنگی است. در گذشته از کاسبرگ این گل، شربتی تهیه میشد که زمان جنگ برای افزایش مقاومت بدن کودکان در برابر عفونتها به آنها خورانده میشد. همچنین از گل سرخ در ترکیبات ادویه، تهیه گلاب، تهیه شربت و مربا استفاده میشود. همچنین از نظر کاربرد دارویی،این گیاه خواص ارزشمندی دارد که گیاهشناسان و حکمای سنتی معروف بر آن تاکید کردهاند.کاسبرگ گل سرخ، یکی از منابع سرشار ویتامینهای C، E، A، B و K است.
گل محمدی دارای خواص زیر است:
گل محمدی، دردهای روماتیسمی را درمان می کند.
برای بیماری های قلبی مفید است.
برای تقویت اعصاب به کار می رود.
ناراحتی گوارش از جمله معده درد را برطرف می کند.
گل محمدی تقویت کننده قلب است. استفاده از گل محمدی موجب کاهش التهاب می گردد و
از اینرو می تواند به عنوان مسکن درد بویژه دردهای مفصلی استفاده گردد.
بیشتر بخوانید :
گل محمدی گردش ضعیف خون و ناراحتیهای مربوط به قلب چون تپش قلب و فشار خون بالا را درمان می کند.
دمنوش گل سرخ موجب افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری ها شده و ریه ها را تقویت می کند از
این رو برای افرادی که بدنی ضعیف دارند و از مصونیت کمی برخوردارند مفید است.
این دمنوش عوارض و نشانه های سرماخوردگی، آنفولانزا، زکام و گرفتگی های برونشی را از بدن دور می کند.
دمنوش این گیاه بوی بد دهان را برطرف می کند.
همچنین دمنوش این گیاه برطرف کننده نفخ معده است
برای تهیهی دمنوش گل سرخ، یک قاشق چایخوری گلبرگ خشک شدهی آن را با یک لیوان آب جوش در
قوری بریزید و ده دقیقه روی شعله غیرمستقیم قرار دهید، سپس آن را با عسل مخلوط کنید.
برای تهیهی دمنوش نهنج گل سرخ باید سه عدد میوه گل سرخ را به شکل ساطوری شده همراه
یک لیوان آب جوش، داخل قوری بریزید. پانزده دقیقه صبر کرده و سپس آن را میل کنید.
یادتان باشد که میوه گل سرخ به دلیل داشتن ویتامین C ، در اثر حرارت مستقیم خاصیت خود را از دست میدهد.
برای تهیه چای گل سرخ که یک نوشیدنی آرام بخش و معطر است، یک قاشق غذاخوری پُر از برگهای
گل سرخ را با یک قاشق چایخوری چای از هر نوع (سبز یا سیاه) دم کرده و نوش جان کنید.
گلاب خاصیت مرطوب کننده و آب رسانی به پوست دارد به همین دلیل برای انواع پوست ها به
خصوص پوست های خشک و حساس مناسب است و یکی از موارد استفاده این ماده، پاک کردن پوست است و
می توان به جای محصولات شیمیایی پاک کننده از آن استفاده کرد.
گلاب به دلیل داشتن خاصیت ضد عفونی کنندگی برای پوست سر و مو مفید است.
گلاب همچنین به دلیل داشتن خاصیت ضد عفونی کننده و ضد میکروبی برای شستشوی چشم مناسب است؛
البته گلابی که به این منظور استفاده می شود باید عاری از آلودگی ها و به اصطلاح کاملاً استریل باشد.
گلاب بهترین نوشیدنی برای کسانی است که دچار خونریزی سینه و گلو هستند.
بوئیدن گلاب برای تقویت قلب و رفع بیهوشی و تقویت حواس باطنی مهم است.
در طب سنتی گذشته، با چکاندن چند قطره گلاب روی دندان پوسیده، دندان درد را تسکین می بخشیدند
از جمله ویژگیهای گلاب مرغوب و خوب شفافیت، صافی و بیرنگی آن است. گلاب باکیفیت هرگز ناخالصی ندارد و
بافت آن کاملا همگن است. طعم گلاب مرغوب و سنتی که خواص درمانی و دارویی دارد لطیف، سبک و مایل به تلخی است.
علاوه بر این وقتی به ظاهر گلاب نگاه میکنید کاملا شفاف است و هیچگونه ناخالصی در آن دیده نمیشود.
بیشتر بخوانید :
چسب یو وی
ایجاد جوش قوی با نور یو وی برای چسباندن اجسام مختلف
چسبیدن هر نوع شیئی فقط در مدت ۵ ثانیه
مناسب و ایده آل جهت چسباندن انواع پلاستیک بهم بدون جدا شدن
طراحی به شکل یه قلم با نوک باریک جهت افزایش دقت کار و کم شدن ضایعات چسب در اطراف شکستگی ها
بدون حالت چسبندگی چسب های معمول به پوست دست
چسب UV | |
نام دیگر | چسب فرابنفش |
کاربرد ۱ | در چسباندن صنایع دکوری و ساخت اشیاء تزئینی |
کاربرد ۲ | در چسباندن تجهیزات پزشکی |
کاربرد ۳ | در صنایع الکتریکی |
میزان چسبندگی | قدرت چسبندگی بسیار بالا |
نوع استفاده | استفاده سریع و بسیار آسان |
فناوری چسبندگی | ایجاد جوش قوی با نور یو وی برای چسباندن اجسام مختلف |
سرعت چسبیدن | چسبیدن هر نوع شیئی فقط در مدت ۵ ثانیه |
مناسب برای | مناسب و ایده آل جهت چسباندن انواع پلاستیک بهم بدون جدا شدن |
نوع طراحی | طراحی به شکل یه قلم با نوک باریک جهت افزایش دقت کار و کم شدن ضایعات چسب در اطراف شکستگی ها |
ویژگی | بدون حالت چسبندگی چسب های معمول به پوست دست |
گارانتی | ۷۲ ساعت گارانتی تست فیزیکی |
معرفی اجمالی محصول
چسب
UV یا فرابنفش به نوعی از چسب های شیمیایی اطلاق می شود که توسط جذب نور
فرابنفش ، یا همان اشعه x سخت شده و پس از سخت شدن هیچ اثری از خود به جای
نمی گذارند .
از کاربردهای این محصول می توان در سه بخش به آن اشاره نمود :
الف- صنایع دکوری و ساخت اشیائ تزئینی (ساخت مجسمه های شیشه ای ،ظروف شیشه ای و میزهای تزئینی )
ب- کابردهای پزشکی و تجهیزات (چسباندن سوزنهای استیل به قسمت انتهایی سرنگ)
ج-
کابردهای الکترنیکی و صنایع وابسته (تولید لامپ های هالوژن و پوشش دادن
بردهای الکتریکی ، همچنین آب بندی کردن قطعات مختلف در مدارها و بردها )
د- مصارف عمومی (از این نوع چسب ها در چسباندن شیشه به شیشه ، فلز و سایر موارد استفاده میشود)
در این نوع چسب ها میزان زمان خشک شدن و مقاومت بعد از سخت شدن به عوامل زیر بستگی دارد :
۱٫ میزان تابش اشعه یا لامپ
۲٫نوع شی یا موادی که به شیشه چسبانده می شود
۳٫میزان ضخامت و رنگ شیشه
۴٫غلظت چسب
قدرت چسبندگی بالا
سرعت بسیار بالا در استفاده
استفاده آسان
چسب
های یو وی بهترین گزینه برای چسباندن تمیز اشیاء ظریف مثل عینک و میز می
باشند که نباید جای شکستگی و چسب به کار رفته در آن مشخص باشد.
در این نوع چسب ها میزان زمان خشک شدن و مقاومت بعد از سخت شدن به عوامل زیر بستگی دارد :
-میزان تابش اشعه یا لامپ
-نوع شی یا موادی که به شیشه چسبانده می شود
-میزان ضخامت و رنگ شیشه
-غلظت چسب
برای خرید چسب یو وی می توانید روی آیکون کلیک نمایید و محصول را خریداری نمایید.ضمنا خرید نقدی ۱۰ درصد تخفیف دارد. برای خرید پیامکی این محصول کافیست شماره ۶۰۸۰۲۱۹۱ را به شماره ۱۰۰۰۴۴۱۰ پیامک دهید تا با شما تماس بگیریم.
قیمت این محصول ۳۰۰۰۰ تومان _ قیمت خرید نقدی : ۲۷٫۰۰۰ تومان
عوامل شایعی که یبوست را تشدید میکنند عبارتند از: نوع رژیم غذایی، نداشتن رژیم غذایی حاوی سبزیجات و میوهها، کم مصرفکردن مایعات و نداشتن فعالیت فیزیکی مناسب. مصرف برخی داروها مثل داروهای ضد فشار خون بالا و برخی داروهای پایینآورندهٔ چربیهای خون هم در ایجاد یبوست مؤثرند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آشنایی با خواص سرکه و آب سیب و یبوست کودکان و بارداری در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
بیست درصد از کل جمعیت بزرگسالان در آمریکا با وجود استفاده از مسهل تجاری به طور منظم از یبوست رنج می برند یبوست زمانی رخ می دهد که روده بزرگ آب را از مدفوع که برای یک مدت زمان طولانی تر در روده مانده جذب می کند این امر به دلیل کمبود فیبر، کم آبی بدن، فعالیت بدنی ناکافی و سندرم روده تحریک پذیر رخ می دهد. مصرف سیب یکی از راه های طبیعی برای درمان و جلوگیری از یبوست در نظر گرفته می شود در حال حاضر فیبر، محلولی که در پوست آن قرار دارد و دیگر ترکیبات ضروری یک اثر ملین برای مدفوع سخت ارائه می دهد و آنها را به راحتی قادر به حرکت از طریق دستگاه گوارش می نماید.
تغییر در رژیم غذایی شامل توصیه به مصرف مواد غذایی پُرفیبر مانند سبزیجات و افزایش مصرف میوهجات است. افزایش تحرک و فعالیت بیمار نیز توصیه میشود. نوشیدن آب و چای کمرنگ و سایر مایعات نیز توصیه میشود. درضمن، در میان میوهها، گریپفروت برای درمان این بیماری بسیار مفید است. چای پررنگ میتواند موجب یبوست شود. افراط در نوشیدن قهوه، بهدلیل دارا بودن مقادیر زیادی کافئین میتواند باعث ایجاد یبوست شود.
مصرف سیب به صورت رنده یا کمپوت خانگی به دفع بسیاری از سموم کمک میکند. همچنین افرادی که دچار یبوست هستند بهتر است که سیب را بعد از غذا مصرف کنند که موجب لینت مزاجشان میشود، البته با فاصله یک ساعت بعد از غذا. همچنین افرادی که دچار آلرژی هستند, بهتر است که آب سیب را یک ساعت قبل از غذا همراه با یک قاشق غذاخوری خاکشیر مصرف کنند.
موز سرشار از فیبر، پکتین و پتاسیم است که در درمان یبوست بسیار مفید است آنزیم های موجود در آن به عنوان یک ملین ملایم طبیعی عمل می کنند. یک سیب و موز به تکه های کوچک ریز ریز کنید. این سالاد میوه را ۲ – ۳ بار در روز مصرف کنید.
کیک خانگی نوعی شیرینی است که به هنر دست آشپز در خانه و امکانات یک آشپزخانه خانگی و روشهای ساده تر تهیه و پخته میشود. کیک ها با خواستگاه اروپایی، نوعی نان شیرین محسوب میشوند که با سه ویژگی شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی شناخته شده است. اصلی ترین مواد تشکیل دهنده کیک ها آرد، شکر و روغن است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه کیک اسفنجی و یخچالی ساده و شکلاتی خوشمزه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
آرد | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
وانیل | یک دوم قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۲/۳ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مرباخوری |
ابتدا
زردهها و سفیده تخممرغ ها را از هم جدا کنید. سفیدهها را با همزن برقی
خوب بزنید تا فرم گرفته، سفید شود تا از ظرف نریزد، سپس آن را در یخچال
بگذارید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن
کنید. زردهها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و
کش دار شود. حالا کمکم به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه
دهید.در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار آنها را
الک کنید، سپس آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در انتها سفیده را هم به
مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. دقت کنید که مواد را در
یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.
مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که قبلاً چرب کردهاید بریزید و آن را در فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.بعد از آنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورید. بعد از آنکه کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. روی یک لایه را با خامه بپوشانید، سپس لایه دیگر را روی آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، تکههای شکلات و در صورت تمایل شکلات سفید آب شده تزیین کنید.فوت و فن : تخم مرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشند.قبل از پخت و آماده کردن کیک باید ظرف ها خشک و تمیز باشند.
پیاز (نام علمی: Allium cepa) گیاهی از سرده سیر در زیرتیره پیازیان از تیره نرگسیان است. پیاز از قدیمیترین سبزیها و صیفیجات خوراکی در دنیا و ایران است . این محصول سه هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر کشت میشدهاست و بر اساس برخی اسناد کارگرانی که در ساختن اهرام مصر فعالیت میکردهاند، از پیاز به عنوان غذایِ اصلی استفاده میکردند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره همه چیز درباره تاثیر و رابطه آب پیاز و فشار خون در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
فشارخون بالا عامل مرگ ۱/۷ میلیون نفر (حدود ۱۳ درصد از کل مرگ ومیرها) در جهان است و ۴/۴ درصد از کل بار بیماری ها نیز به فشارخون بالا نسبت داده می شود. ۶۰۰ میلیون نفر در جهان دارای فشارخون بالا هستند سکته مغزی، بیماری های قلبی، نارسایی کلیوی و سایر بیماریها تنها به افرادی که فشارخون بالا دارند محدود نمیشود بلکه در افرادی که فشارخون آنها کمی بالاتر از حد طبیعی است نیز بروز میکند.
پیاز قرمز از موثرترین مواد غذایی در از بین بردن سلول های سرطانی روده بزرگ و سینه است زیرا سرشار از کورستین و آنتوسیانین است که هر دو خاصیت ضدسرطانی قوی دارند.کورستین موجود در پیاز دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است که به تقویت قلب کمک می کند.پیاز همچنین در کاهش فشار خون و جلوگیری از ابتلا به تصلب شرایین مفید است.ترکیبات گوگردی و کورستین موجود در پیاز اثر مثبت در کاهش قند خون دارد، اگرچه این تاثیر تنها هنگام مصرف پیاز همراه متفورمین دیده شده است.مصرف پیاز سفید از کاهش تراکم استخوانی جلوگیری و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.
پیاز برای بدن فواید زیادی دارد که شایعترین آن افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن است، پیاز گیاه ضد التهاب از گرفتگی عروق جلوگیری میکند؛ این گیاه خاصیت تب بری، ادرار آور، قاعده آور، کاهش فشار خون، کاهش سطح کلسترول و چربی خون، کاهش قند خون، اثرات هورمونی روی بدن، ضد اسپاسم دارد و در نهایت یکی از اثرات مهم این ماده، افزایش قدرت باروری افراد است. پیاز حاوی مادهای به نام آدنوزین است و در ضمن دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی بوده که در انواع تیره آن مقدار بیشتری موجود است و در اصل پیاز را عامل مؤثری در پایین آوردن کلسترول و فشار خون و کاهش لخته شدن خون در سرخرگهای قلب میدانند که به این لحاظ تأثیری کاملاً شبیه به آسپرین دارد.
حداقل در هفده آزمایش بالینی نشان داده شده است که سیر قادر به تعدیل فشار خون است و میزان کاهش آن در اغلب آزمایشها با خوردن ۶۰۰ میلیگرم سیر از پنج تا ۱۰ درجه است. شنبلیله: تحقیقات نشان داده است که گرد تخم شنبلیله آسیاب شده، کلسترول خون را پایین میآورد و ثانویه به آن، منجربه کاهش فشار خون خواهد شد. ماده ژلهای که از انواع فیبر قابل حل در آب به نام گالاکتومان است و در تخم شنبلیله وجود دارد، به اسیدهای صفراوی باند شده و موجب کاهش کلسترول حتی در حد تأثیر داروهای مصنوعی میشود.
کم کاری تیروئید از بیماریهای شایع در زنان است. ضعف و خستگی از علائم کم کاری تیروئید است. درمان کم کاری تیروئید با قرص لووتیروکسین سدیم است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آشنایی با تاثیر و خواص کلم بروکلی و تیروئید کم کار در مردان و زنان در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
تیروئید یک غده درونریز است که در قسمت عرضی حنجره جلوی گلو قرار دارد و دو نوع هورمون با نامهای تری یدوتیرونین (T3) و تیروکسین (T4) تولید میکند که وظیفه این هورمونها، تنظیم مصرف انرژی، تولید گرما و تسهیل رشد در بدن است. بدن ما با این دو هورمون پیامهایی برای سوزاندن انرژی و همچنین تنظیم متابولیسم دریافت میکند. به این ترتیب تیروئید با آن قد و قواره کوچک خود مسئولیت توانمندی بدن در سوزاندن چربیها، تنظیم وزن و مدت زمان خواب را بر عهده دارد.
برخی از مواد غذایی حاوی ترکیباتی هستند که منجر به کاهش عملکرد تیروئید میشوند. بهتر است افراد مبتلا به کم کاری تیروئید این مواد غذایی مانند خانواده کلم، سویا، سیب زمینی شیرین و … را در رژیم غذایی محدود کنند. کم کاری تیروئید یکی از شایع ترین بیماری ها در تمام دنیا میباشد که اثرات فراوانی از جمله چاقی را به همراه دارد. بسیاری از افراد ابراز میدارند با وجود مصرف مقادیر کمی مواد غذایی باز هم روند صعودی افزایش وزن در آن ها مشاهده میشود.
زمانی که غده تیروئید نتواند به اندازه کافی هورمون تولید کند، بیماری کم کاری تیروئید بروز میکند. به این بیماری اصطلاحا هیپوتیروئیدی (Hypothyroidism) یا کمکاری غده تیروئید نیز گفته میشود که پس از دیابت شایعترین بیماری در بین بیماریهای غدد درون ریز و در زنان سه برابر شایعتر از مردان است.
شایعترین نوع آن زمانی است که غده تیروئید نتواند هورمون T4 را به اندازه کافی بسازد. (هورمون T4 عملکردهای اساسی بدن را از قبیل ضربان قلب، هضم غذا، رشد فیزیک و ذهنی تنظیم میکند.) نوع دیگر از این بیماری زمانی به وجود میآید که غده هیپوفیز به میزان کافی هورمون محرک تیروئید (TSH) تولید نکند. به این بیماری، کم کاری تیروئید هیپوفیزی گفته میشود. (غده تیروئید تحت تاثیر هورمون TSH میباشد). هر بیماری تخریب کننده غده هیپوفیز که باعث آسیب رسیدن به تولید سلولهایی شود که هورمون تحریک کننده تیروئید ترشح میکنند میتواند باعث این بیماری گردد. این هورمون، تیروئید را به تولید میزان طبیعی هورمون تیروئید تحریک میکند. نوع دیگری از این بیماری به علت نداشتن عملکرد صحیح هیپوتالاموس به وجود میآید. (هیپوتالاموس ، قسمتی از مغز به حساب میآید که عملکرد غدد کل بدن را کنترل میکند).
طبیعت ثعلب گرم و مرطوب می باشد. ثعلب حاوی مقادیر بالای لعاب، نشاسته و آلبومین است.ثعلب در واقع پودری است که از آسیاب کردن غده های گونه ای از گیاهان تیره ثعلبیان با نام علمی (orchis mascula) به دست می آید.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ثعلب قلوه ای و پنجه ای برای مردان و پوست صورت و سرفه در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
رنگ پوسته غدد زیرزمینی صورتی و داخل آن سفید است. طعم آن کمی شیرین، لزج و کمی تند است. معمولاً محل رویش این گیاه داخل باغها و بیشه هاست و زمان گل دهی آن از اواخر فروردین تا اواخر خرداد است. این گیاه پیازی دارد که پیاز آن مورد استفاده است. گیاهی با گلهای آبی واژگون است. از پیازاین گیاه بعد از خشک و پودر کردن برای بستنی سازی استفاده می شود زیرا این گیاه دارای مواد نشاسته ای می باشد. معمولاً غده ثعلب در اوایل تابستان میرسد.جالب است بدانید ثعلب نام عربی ارکیده است. این گیاه بومی مرکز، جنوب اروپا و ترکیه بوده که دارای گل هایی خوشه ای به رنگ بنفش و گاهی سفید رنگ می باشد.برگ های این گیاه نیزه ای هستند که لکه های بنفش و قهوه ای بر روی آن ها دیده می شود.
در طب سنتی ثعلب به عنوان یکی از بهترین گیاهان دارویی برای درمان بسیاری از بیماری های پوستی از جمله آکنه و جوش صورت استفاده می شود. ۲٫ جوان سازی پوست صورت ثعلب به بازسازی سلول های پوستی کمک می کند، باعث سفت تر شدن پوست شده و با رفع چین و چروک باعث جوان سازی پوست صورت می شود. ۳٫ درمان ریزش مو در طب سنتی از ثعلب به دلیل مقادیر بالای مواد مغذی که دارد برای تقویت فولیکول ها و درمان ریزش مو استفاده می شود. ماسک ثعلب برای مو مقداری پودر ثعلب را با روغن زیتون و گل سرخ ترکیب کرده و بر روی مو ها و پوست سر بمالید، بگذارید ۱۵ دقیقه بماند و سپس با آب و شامپو بشویید.
هنوز اطلاعات دقیقی از اثر ثعلب بر روی زنان باردار و شیرده منتشر نشده اما در برخی منابع آمده که ثعلب می تواند باعث سقط جنین شود به همین دلیل متخصصان توصیه می کنند که زنان در دوران بارداری و شیردهی از مصرف آن اجتناب کنند.
پودر ثعلب را به دلیل لعابی که دارد و همچنین به عنوان طعم دهنده در آشپزی و برای تهیه انواع دسر ها از جمله مربا، پودینگ، بستنی (به ویژه بستنی سنتی ایران) و شیر موز استفاده می کنند. پودر ثعلب را برای تهیه چای و دمنوش آن و انواع نوشیدنی های داغ به کار می برند. در ترکیه از ترکیب ثعلب با شیر داغ، دارچین و شکر یک نوشیدنی پر طرفدار تهیه می شود که سالپ (Salep) نام دارد.
خواص دارویی این گیاه به طور خلاصه عبارتند از: تقویت کننده نیروی جنسی و زیاد کننده اسپرم است. شیاف برگ ثعلب با زعفران و کمی مشک قبل از امیزش جنسی برای نازایی به کار میرود. در گذشته جهت تقویت کودکان همراه شیر به آنها ثعلب میدادند. جهت درمان ورم کلیه و مثانه از دمکرده این گیاه میتوان استفاده کرد. برای درمان سرماخوردگی و اخلاط خونی به صورت دم کرده استفاده شود. برای جلوگیری و درمان انزال زودرس از ثعلب استفاده میکنند. در درمان یبوست بسیار موثر است. ترکیب عصاره ثعلب با شیر گرم، عملکرد روده را روان کرده و از این رو به درمان مشکلات مربوط به سیستم گوارش کمک میکند.