سکسکه,بیماری سکسکه,سکسکه در بارداری,علائم سکسکه,درمان سکسکه,درمان سکسکه با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سکسکه,سکسکه را چگونه درمان کنیم,سکسکه در کودکان,سکسکه در بزرگسالان,سکسکه در نوزادان,سکسکه در بهار,سکسکه در تابستان,سکسکه در پاییز,سکسکه در زمستان,آشنایی با سکسکه,همه چیز در مورد سکسکه,سکسکه واگیردار است,سکسکه و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان سکسکه
به گزارش بی اس ام اس سکسه بلایی است که تقریبا همه ما دچارش می شویم اما این بلا وقتی بدتر می شود که بند نیاید شاید حدود 50 راهحل، برای درمان سکسکه شامل درمانهای خانگی، دارویی و حتی جراحی ارائه شده است.در ابتدا به درمانهای خانگی اشاره میکنیم.. 1نگه داشتن نفس و شمردن به آرامی از 1 تا 102 نفس کشیدن داخل یک کیسه کاغذی برای مدتی کوتاه3 نوشیدن سریع یک لیوان آب سرد4 خوردن یک قاشق شکر یا عسل یا قرار دادن آن در انتهای زبان5 بالا کشیدن زانوها به درون سینه6 بیرون کشیدن ناگهانی و شدید زبان7 گاز زدن یک تکه لیموترش8 غرغره آب یخ9 ماساژ انتهای گلو10 خوردن یک قاشق سرکه11 نوشیدن آب به حالت درازکشیده و خوردن از سمت مقابل لیوان12 قرار دادن انگشت در دهان13 از کسی بخواهید که شما را بترساند.
درمانهای دارویی، جراحی و جایگزین سکسکه
سکسکه ادامه پیدا کند، پزشک داروهایی را تجویز میکند. «کلرپرومازین» که یک داروی ضدجنون ضداستفراغ است، معمولا اولین داروی انتخابی پزشک است. البته گاهی داروهای دیگری مانند «هالوپوریدول» یا «متوکلوپرامید» نیز برای بیمار تجویز میشوند. داروهای شلکننده عضلات یا ضددردها نیز گاهی برای درمان سکسکه به کار میروند.یکی دیگر از روشهای درمان، جراحی عصب فرنیک است. این درمان معمولا به عنوان آخرین راهحل در درمان سکسکههای مزمن مورد استفاده قرار میگیرد. در بعضی گزارشها از هیپنوتیزم و طب سوزنی نیز به عنوان راهحلهای پیشنهادی طب جایگزین برای درمان سکسکههای مقاوم نام برده شده است که البته شواهد معتبری برای تایید این روشها وجود ندارد.
منبع : Khabaronline.ir