خواص دمنوش گل گاوزبان و سرماخوردگی همراه با لیمو

 گل گاوزبان و سرماخوردگی ،گل گاو زبان برای سرماخوردگی،گل گاوزبان برای سرماخوردگی خوب است،خواص گل گاوزبان و سرماخوردگی،گل گاو زبان در سرماخوردگی،گل گاوزبان برای سرماخوردگی،ایا گل گاوزبان برای سرماخوردگی خوب است،خواص گل گاوزبان برای سرماخوردگی،خواص گل گاو زبان در سرماخوردگی

گل گاوزبان و سرماخوردگی , خواص گل گاوزبان و سرماخوردگی , دمنوش گل گاوزبان و سرماخوردگی , مصرف گل گاوزبان و سرماخوردگی

در این مطلب از سایت جسارت به فواید مصرف گل گاوزبان و سرماخوردگی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

گل گاوزبان و سرماخوردگی

گل گاوزبان دارای طبیعت گرم و اثر نشاط آور، مقوی تمام بدن و آرامش بخش است.

گاهی اوقات سرفه های فصل سرما را هیچ قرص و شربتی درمان نمی کند اما تجویز یک جوشانده سنتی مانند

گل گاوزبان به صورت مرهمی قوی عمل خواهد کرد.

دکتر نرجس گرجی، متخصص طب سنتی ایران، دم کرده گل گاوزبان را به همراه کمی لیمو عمانی،

یک دمنوش مناسب برای مقابله با سرماخوردگی دانست و گفت:

این دمنوش به شرط ترش نبودن به خصوص در ابتدای شروع علائم سرماخوردگی، یک نوشیدنی مناسب برای بهبود حال بیمار است.

گل گاوزبان در درمان سرفه های مزمن، وقفه های تنفسی و آسم های خفیف نیز موثر است.

در درمان سرفه های خشک می توان گیاه گل گاوزبان را با بابونه، سنبل الطیب، شقایق مخلوط نموده و دم کرده حاصل از این چند گیاه را روزی ۳ بار بنوشید.

خواص گل گاوزبان و سرماخوردگی 

خانم علیزاده استادیار گروه باغبانی در باره مصرف گل گاو زبان گفت: شربت تهیه شده از

دَم کرده گل، گل گاوزبان به عنوان ترکیبی خلط آور برای درمان سرفه قابل استفاده است.

علیزاده افزود: برگ، دانه و گل گیاه گل گاو زبان خواص درمانی دارند.

وی تصریح کرد: در مراحل اولیه ناراحتی های ریوی و یا سرماخوردگی های همراه با تب، بهره گیری از دَم کرده برگ‌های گل گاوزبان توصیه می شود.

گل گاوزبان و سرماخوردگی , خواص گل گاوزبان و سرماخوردگی , دمنوش گل گاوزبان و سرماخوردگی , مصرف گل گاوزبان و سرماخوردگی

دم‌کرده گل گاوزبان را به همراه کمی لیمو عمانی، یک دمنوش مناسب برای مقابله با سرماخوردگی است.

این دمنوش به شرط ترش نبودن به خصوص در ابتدای شروع علائم سرماخوردگی، یک نوشیدنی مناسب برای بهبود حال بیمار است.

دمنوش گل گاوزبان و سرماخوردگی

دکتر غلامرضا امین، متخصص فارموکوگنوزی در مورد مقدار مصرف گل گاوزبان می گوید:

به طور کلی، مصرف روزی یک وعده دمنوش گل گاوزبان برای افراد سالم مشکلی ایجاد نمی کند اما باید برای

خرید گل ها و برگ هایی که می توان از آن ها دمنوش های گیاهی تهیه کرد، توجه لازم داشت و از مکان های معتبر،

چنین محصولاتی را خریداری کرد چون گاهی در مخلوط کردن برگ ها و گل ها در برخی عطاری ها و مراکز فروش این محصولات تقلب اتفاق می افتد.

خوردن این خوراکی های تقلبی هم باعث بروز مشکلاتی می شود. با این حال، اگر گل گاوزبان را از مراکز معتبر تهیه کنید،

می توانید دمنوش آن را با مخلوط کردن گل و آب جوش و دم کردن آن به مدت حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت غیرمستقیم مانند بخار کتری یا سماور آماده کنید.

افرادی که به مصرف دمنوش گل گاوزبان علاقه دارند، باید بدانند این نوشیدنی می تواند باعث افزایش فشارخون در برخی افراد حساس شود.

به همین دلیل بهتر است دمنوش آن را با افزودن چند قطره آب لیمو میل کرد. بهترین شیرین کننده ای هم که

می توان همراه این دمنوش مصرف کرد، مقداری نبات است. شما می توانید نبات را از همان ابتدا داخل قوری دمنوش بیندازید تا

طعم آن با طعم نوشیدنیتان ترکیب شود. گل گاوزبان، گلبرگ خالص است و دم کردن آن بیش از ۱۰ دقیقه، لازم نیست.

از طرفی ممکن است عطر، طعم و خاصیت آن در اثر دم کردن طولانی مدت از دست برود.

افرادی که رنگ سیاه گل گاوزبان را دوست ندارند هم می توانند با افزودن یک عدد لیموعمانی کوچک به قوری دمنوش یا

چند قطره آب لیمو هنگام سرو آن، باعث ارغوانی شدن رنگ این نوشیدنی آرام بخش و مدر شوند.

خاصیت آرام بخشی گل گاوزبان باعث می شود مصرف آن به عنوان نوشیدنی پس از شام توصیه شود.

بیشتر بخوانید :

گل گاوزبان برای سرماخوردگی

گل گاوزبان و سقط جنین

گل گاوزبان و سنبل طیب

گل گاوزبان در دوران بارداری

گل گاوزبان و سرماخوردگی , خواص گل گاوزبان و سرماخوردگی , دمنوش گل گاوزبان و سرماخوردگی , مصرف گل گاوزبان و سرماخوردگی

ین گیاه آرام بخش، در درمان جوش‌های دهانی و آفت دهانی تاثیر شگرف می‌گذارد و

معمولا دمنوش‌های این گیاه برای سرماخوردگی و در بعضی مواقع سرفه‌های خشک در فصل سرما جوشانده‌ای قدرتمند و مرهمی قوی است.

گل گاوزبان و درمان سرماخوردگی

مواد اولیه برای دم کردن گل گاو زبان :

-گل گاوزبان : ۱/۳ پیمانه

-لیمو امانی : کوچک دو عدد

-نبات : ۱/۴پیمانه

-آب جوش : به میزان لازم

طرز تهیه دمنوش گل گاوزبان :

داخل قوری که گنجایش سه پیمانه آب جوش را داشته باشد، گل گاوزبان و نبات را ریخته،

سپس لیمو امانی‌ها را شسته و با چنگال روی پوست آن چند سوراخ ایجاد می‌کنیم.

لیموها را به محتویات قوری اضافه کرده و قوری را از آب جوش پر می‌‌نماییم.

سپس روی بخار کتری یا سماور قرار داده و دم نوش را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه دم می‌کنیم.

قبل از این‌که دم نوش را در فنجان یا لیوان بریزیم یک بار مواد داخل قوری را هم می‌زنیم یا این‌که یک پیمانه از

دم نوش را در لیوان ریخته، سپس آن را دوباره به قوری برگردانیم، تا محتویات قوری یک‌دست شود.

گل گاوزبان و سرماخوردگی , خواص گل گاوزبان و سرماخوردگی , دمنوش گل گاوزبان و سرماخوردگی , مصرف گل گاوزبان و سرماخوردگی

خواص درمانی گل گاوزبان:

– تقویت‌ کننده اعصاب و روان و حواس پنجگانه، و نشاط‌آور است.

-گل گاو زبان و برگ های تصفیه کننده خون است.

– آرام کننده اعصاب است.

– عرق آور و ادرار است.

– گل گاو زبان کلیه ها را تقویت می کند.

– سرماخوردگی را برطرف می کند.

– برگ تازه گل گاو زبان برای درمان جوش‌های چرکین دهان اطفال، برفک، سستی بیخ دندان و رفع حرارت دهان موثر است.

گل گاوزبان و سرماخوردگی

بیشتر بخوانید

گل گاوزبان

خواص گل گاوزبان برای پریود

گل گاوزبان و فشار خون

گل گاوزبان ایرانی